Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495104 Araç çalışır durumdayken silecekleri çalıştırdığımda göstergeyi sıfırlıyor ışığı kesiyor park sensörü hatası veriyor ve silecekler normal çalışmadan çıkıp ikisi birbirinden bağımsız çalışıyor. Yine araç çalışır durumdayken farları yaktığımda silecekler yine birbirinden bağımsız bi şekilde kendiliğnden çalışmaya başlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495146 beyine giriş soketi var sol ön lastiiğin önünde biraz yüksek seviyeli suya girdiyseniz oksitlenme yapabiliyor ilk yöneleceğiniz yer burası olsun burda sorun yoksa daha sonraki iş direksiyonun arkasında airbag sargısı ve onun arkasında sasm modülü var bunları bir gözden geçirtin yetkili serviste ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl Yazar comment_495149 Bugün sanayiye doğru yola çıkmadan bi deneyeyim dedim aracın bütün hataları düzelmiş. Bir sabah bozulmuş gördüğüm aracı bu sabah düzelmiş gördüm ? beynin kafası karışmadan bir gün önce gereksiz bir hız denemesi yapmıştım acaba aracı zorlayınca olmuş olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495172 1 saat önce, Mehmet Emin Ünalan yazdı: Bugün sanayiye doğru yola çıkmadan bi deneyeyim dedim aracın bütün hataları düzelmiş. Bir sabah bozulmuş gördüğüm aracı bu sabah düzelmiş gördüm ? beynin kafası karışmadan bir gün önce gereksiz bir hız denemesi yapmıştım acaba aracı zorlayınca olmuş olabilir mi? Araçta beyinde hız limitörü var siz ne kadar zorlarsanız zorlayın o hızda boşa gaza basarsınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495174 2 saat önce, Mehmet Emin Ünalan yazdı: Bugün sanayiye doğru yola çıkmadan bi deneyeyim dedim aracın bütün hataları düzelmiş. Bir sabah bozulmuş gördüğüm aracı bu sabah düzelmiş gördüm ? beynin kafası karışmadan bir gün önce gereksiz bir hız denemesi yapmıştım acaba aracı zorlayınca olmuş olabilir mi? Torpido altında Bcm ünitesine bakınız mavi mavi su katmanları var ise BCM kaynaklıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20197 yıl comment_495187 21 saat önce, Mehmet Emin Ünalan yazdı: Araç çalışır durumdayken silecekleri çalıştırdığımda göstergeyi sıfırlıyor ışığı kesiyor park sensörü hatası veriyor ve silecekler normal çalışmadan çıkıp ikisi birbirinden bağımsız çalışıyor. Yine araç çalışır durumdayken farları yaktığımda silecekler yine birbirinden bağımsız bi şekilde kendiliğnden çalışmaya başlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Akü şase bağlantısını söküp kaçak akım kontrolü yaptırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20197 yıl Yazar comment_495654 Sağ farın soketini çıkarttığımızda araba hiç çalışmıyor. Soketi takınca araba çalışıyor ama elektriksel hata veriyor ilginç bir durum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın