Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495083 2006 focusun ısı kontrol düğmelerini değiştirdim. Ürünü ali expresten aldım yaklaşık 45 günde geldi. https://s.click.aliexpress.com/e/BG9gOrm Şubat 5, 20197 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495086 Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495093 Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl Yazar comment_495094 2 saat önce, Alper Sakallı yazdı: Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın Aynen kesinlikle daha şık duruyor. vites körüğünüde değiştirdim uyum olarak güzel oldu ama teybe bir çözüm bulamıyorum aux yapamadım birtürlü. --32 dakika sonra eklendi-- 32 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. nasıl yani ? hangi plastik Şubat 5, 20197 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın