Oğuzhan Aslan Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 (edited) 2006 focusun ısı kontrol düğmelerini değiştirdim. Ürünü ali expresten aldım yaklaşık 45 günde geldi. https://s.click.aliexpress.com/e/BG9gOrm Edited February 5, 2019 by Oğuzhan Aslan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alper Sakallı Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oğuzhan Aslan Posted February 5, 2019 Author Report Share Posted February 5, 2019 (edited) 2 saat önce, Alper Sakallı yazdı: Bu düğmeler kesinlikle çok daha güzel. 1 2 3 4 tuşunun da yayına dikkat etmek gerekiyor yoksa çevirsiğinizde tam rakama karşı oturmama durumu olabiliyor. Eskiden 206'mda ben de değiştirmiştim. Kırmızı aydınlatmaları da vardı. Güle güle kullanın Aynen kesinlikle daha şık duruyor. vites körüğünüde değiştirdim uyum olarak güzel oldu ama teybe bir çözüm bulamıyorum aux yapamadım birtürlü. --32 dakika sonra eklendi-- 32 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bir de altındaki plastiği eritip bozuyor onu da söyleyelim de dikkatli kullanılsın. Sonsuza döndürülmesin. nasıl yani ? hangi plastik Edited February 5, 2019 by Oğuzhan Aslan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts