Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493911 Arkadaşlar abiler bu göstergeyi tutan parça kırıldı internette aratıyorum bulamadım adını bilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim .Birde bu klima kalorifer ızgarasının yanındaki açma kapama yuvarlağının arkasındaki ufak plastik parça yok açıp kapatamıyorum onunda adını bilen varsa söylerse sevinirim göstergeye ellediğimde oynuyordu bakayım dedim bu parçayı biraz eğeyim dedim kırıldı --4 dakika sonra eklendi-- Yeni konu açmayım bir kaç sorum daha olacak arabam 2012 95 lik dizel sanki çekişten biraz düştü gibi araba bakımı 1000 km kadar geçer acaba ondan kaynaklı olabilirmi yakın zamanda serviste bakım yaptıran varsa ücreti nedir acaba birde son sorum bu direksiyonun üzerindeki nikelaj yerler soyuldu buna ne yapabilirim birde orta konsoldaki boyalı yerlere yıkamacı ne ile parlattıysa soyulmuş buna ne yapabilirim kusura bakmayın çok soru sordum şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493916 Hangi bu bu gösterge ben hiçbir şey anlamadım. Bakım ve diğer konu için oldukça fazla konumuz zaten mevcut biraz zaman ayırıp okumak yol gösterecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl Yazar comment_493917 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hangi bu bu gösterge ben hiçbir şey anlamadım. Normal hız göstergesi resim ekledim ama gözükmüyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493931 5 saat önce, Mustafa_Öztürk yazdı: 5 saat önce, Mustafa_Öztürk yazdı: Normal hız göstergesi resim ekledim ama gözükmüyor sanırım Segman bu. 1000 tane çeşidi var piyasada eskisini götürüp yenisini alabilirsiniz. Önce er-ol otoya sorun yoksa fz rulman'a bakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl Yazar comment_493933 Bir saat önce, Alper Sakallı yazdı: Segman bu. 1000 tane çeşidi var piyasada eskisini götürüp yenisini alabilirsiniz. Önce er-ol otoya sorun yoksa fz rulman'a bakın. teşekkür ederim sorayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493934 7 saat önce, Mustafa_Öztürk yazdı: göstergeyi tutan parça Eğer doğru anladıysam bende var bunlardan... Acil değilse haftaya İst a döndüğümde yollarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl Yazar comment_493965 11 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eğer doğru anladıysam bende var bunlardan... Acil değilse haftaya İst a döndüğümde yollarım. Çok teşekkür ederim gıcırtı geliyor diye biraz vereyim dedim o parçayı çıt diye kıtıldı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın