Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493416 2003 model comfort hb model aracimda motor arıza lambası surekli yanıyor aracı yeni aldım aldığımda yoktu en son yağ bakımları ni yaptırdım sonra yanmaya başladı ters giden biseyler var gibi otogaz dan olma ihtimali nedir bana ne kadar masraf çıkarabilir teşekkür ederim şimdiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493417 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yapısı kategorisinden Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493432 Gazdan yapma ihtimali çok yüksek. Düşük devir ve yüksek devirlerdeki gaz ayarını güzel yapmaları gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20197 yıl comment_495820 motora hava girişinde vakum kaçağı olursa da arıza lambası yakıyor,hava ile ilgili bütün hortumları kontrol et benim araçta da vardı arıza lambası yanma olayı elm327 cihazla söndürüyorum geri yanıyordu hava kaçağını tesadüfen buldum çok küçük olmasına rağmen kapattım çok şükür o günden beri arıza lambası yanmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın