Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492516 Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim sorum şu :2017 trend x focus aldım gecensene 3 hafta önce ilk bakıma getirdim aracı sonra bu zaman a kadar ortalama birer hafta olarak yağ filitresinden yağ kaçırıyor. Başına gelen arkadaşlarımız varmı ya da tavsiyesi olan şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492521 Otomatik MesajBu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492568 bakım yetkili serviste mi yapıldı ? kullanılan yağ filtresi orjinal mi ? yağ filtresinin içine oturduğu plastik kapak gevşek kalmış veya diş atlatılarak sıkılmış olabilir mi ? Ocak 8, 20197 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492570 O-Ring hasarı olabilir ya da yetersiz sıkılma torku. Elle sıkıp bırakmıştır belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl Yazar comment_492573 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: bakım yetkili serviste mi yapıldı ? kullanılan yağ filtresi orjinal mi ? yağ filtresinin içine oturduğu plastik kapak gevşek kalmış veya diş atlatılarak sıkılmış olabilir mi ? Bakım yetkili serviste yapıldı Ayrıca bu olay 3 defa tekrar etti ve ilk marsta yapıyor bu olayı --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Alper Sakallı yazdı: O-Ring hasarı olabilir ya da yetersiz sıkılma torku. Elle sıkıp bırakmıştır belki. Oring den olacağı ni zannetmiyorum çünki filtre değişimi oldu 3 defa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492577 ilk tavsiyem oring plastik kapağın dişlerini kontrol ettirin plastik kapağın içine girdiği yerdeki dişleri kontrol ettirin ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl Yazar comment_492601 Şimdi servise sordum yağ basıncı çok fazla olduğundan dediler pompayı degisecekler miş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın