Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490852 Merhaba abiler arkadaşlar, bende focus 2013 trendx var 3 vites geçişinde sanki boşluk sesi gibi bir ses oluştu bir o ses geliyor sanki boşluk anlık oluyor o ara doluyor gibi ... tam araçtan anlamadığım için anca bu kadar tercüme edebildim :) oysa aracıma dikkat et bakımlarını zamanında yaptıran biriyim neden olur ki bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490857 Sorunun tam olarak anlaşılması bizim açımızdan zor. En iyisi servise veya iyi bir ustaya danışmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl Yazar comment_490871 2 saat önce, Mete Turfan yazdı: Sorunun tam olarak anlaşılması bizim açımızdan zor. En iyisi servise veya iyi bir ustaya danışmak. sorun mu var yoksa ben mi pirpirikli mi davranıyorum onu da bilmiyorum ? en son km bakımı eylülde oldu ama frenler balatalar falan bakım olmadı onlarında ayrı bakımı var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20187 yıl comment_490907 12 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı: sorun mu var yoksa ben mi pirpirikli mi davranıyorum onu da bilmiyorum ? en son km bakımı eylülde oldu ama frenler balatalar falan bakım olmadı onlarında ayrı bakımı var mı ? Dediğim gibi sesi veya boşluk hissini bizim tam olarak bu şekilde anlayabilmemiz çok zor. Belki de size öyle geliyordur. O yüzden herhangi bir sıkıntı olabilme ihtimali varsa siz bir ustaya danışın. Aracı yeni aldıysanız gerekli tüm kontrolleri yaptırınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın