Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490406 Merhabalar, Silecek suyu doldurmak için kaputu açtığımda araç yalıtım malzemesinin yerinden çıktığını gördüm. Tırnak yerinden koptuğundan dolayı aşağı kaymış. Bu malzeme tam olarak nedir ve ne işe yarar? Ayrıca ben burayı japonla veya çift taraflı bantla yapıştırsam olur mu? Malzemenin ne olduğu net bilmiyorum açıkçası araç yalıtımıdır diye tahmin ettim. İyi forumlar, Aralık 17, 20187 yıl Anıl Karagoz tarafından düzenlendi Resim eklendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490407 Aracınızın garantisi devam ediyor, siz ellemeyin servis onları halleder. Yapıştırıcılar sıcaktandan çözünebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490410 32 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Aracınızın garantisi devam ediyor, siz ellemeyin servis onları halleder. Yapıştırıcılar sıcaktandan çözünebilir. +1 orada metal segman var halıyı tutan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl Yazar comment_490412 Teşekkürler . Bu parça tam olarak ne diye geçiyor acaba?? Aralık 17, 20187 yıl Anıl Karagoz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490535 23 saat önce, Anıl Karagoz yazdı: Teşekkürler . Bu parça tam olarak ne diye geçiyor acaba?? herhangi bir otomobil parçaları satan hırdavatçıdan diğer yan kısmındaki olanı gösterip temin edebilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın