Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485568 Arkadaşlar merhaba. Forumda arattım bulamadım. Varsa eğer benzer konu adminler silebilir. Aracımın sağ ön farında havalar soğuduğu zaman su toplanması oluyor. 1. resimde görülebilir. Havalar sıcak olduğunda böyle bir problem yok. Havalar biraz soğuyunca veya yağmur vb. olduğunda böyle oluyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Çözüm olarak ne önerirsiniz? Farı kendim nasıl temizleyebilirim? Buharlaşma neden oluşabilir? 2. resimde attığım yerde bir açıklık var. Yerini işaretledim. Kaputun altında radyatöre yakın olan yerde. Oradan olabilir mi? Farı biraz fazla sıkmışlar gibi. Boşluk ondan oluşmuşa benziyor. Şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485570 Gibi https://www.focusclubtr.com/search/?q=far buhar buğu&sortby=relevancy&page=2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485579 Merhaba , Gördüğüm kadarı ile farın bağlantı noktası ki boşluk normal , tam sıkıldığında oturması gerekiyor. Herhangi bir çatlak v.s görülüyor mu ? Farın arkasında bulunan kapaklar yerine tam oturmuş mu kontrol ediniz. Fön Makinesi ile buğu alabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl Yazar comment_485650 16 saat önce, Gökmen Adıman yazdı: Merhaba , Gördüğüm kadarı ile farın bağlantı noktası ki boşluk normal , tam sıkıldığında oturması gerekiyor. Herhangi bir çatlak v.s görülüyor mu ? Farın arkasında bulunan kapaklar yerine tam oturmuş mu kontrol ediniz. Fön Makinesi ile buğu alabilirsiniz. Boşluk farın alt tarafı biraz dengesiz sıkılmış. ondan olabilir. tam olarak ilgilenemedim. dediğiniz gibi o açıklık kapanabilir. herhangi bir çatlak göremedim. ilginiz için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20187 yıl comment_485661 8 saat önce, Sinan ÖZ yazdı: Boşluk farın alt tarafı biraz dengesiz sıkılmış. ondan olabilir. tam olarak ilgilenemedim. dediğiniz gibi o açıklık kapanabilir. herhangi bir çatlak göremedim. ilginiz için teşekkür ederim. Rica ederim. Ampul değişimi için sökülen kapakları mutlaka kontrol edin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın