Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20187 yıl comment_484732 Merhaba. Focus 3 style arabamın sol arka kapı cam sıyırma fitilini çıkardım ve tekrar takarken hasarlandı. (Ne için çıkardığımı sormayın ? ) Parçacıdan yenisini aldım. İki farklı camcıya götürdüm. Sanki bu parça ile ilk kez karşılaşmışlar gibi, ilki hiç beceremedi, ikincisi taktı ama bir tarafı tam oturmadı. Bu konuda Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20187 yıl comment_484748 3 saat önce, Orhan A. yazdı: Merhaba. Focus 3 style arabamın sol arka kapı cam sıyırma fitilini çıkardım ve tekrar takarken hasarlandı. (Ne için çıkardığımı sormayın ? ) Parçacıdan yenisini aldım. İki farklı camcıya götürdüm. Sanki bu parça ile ilk kez karşılaşmışlar gibi, ilki hiç beceremedi, ikincisi taktı ama bir tarafı tam oturmadı. Bu konuda Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Teşekkürler. O fitili nereden buldunuz? Benim ön cam sıyırıcıları film söktürürken özelliğini yitirdi. Aradım bulamadım. Servise sorma vaktim olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20187 yıl Yazar comment_484788 Ford parçacıdan sipariş ettirdim. 3 günde geldi. Ancak hiç de ucuz parçalar değil. Nikelajlı ise daha fena. Bir de dediğim gibi takılma işlemi sıkıntılı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın