Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20188 yıl comment_478943 Merhaba arkadaşlar , aracım 2008 focus collection paket. Araca aux bağlantısı yapmak istiyorum , torpidonun altında resimdeki soketi bulabildim , nasıl bağlantı yapabilirim ? Teyp modeli 6000cd Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20188 yıl comment_479431 eski aracım 2007 trend modeliydi.o soket aracımdada vardı.ne işe yarar bilmem.aux bağlantısına gelince izmir yeşilovada bir elektronikçiye 30 tl yaptırmıştım.5 yıl önce teybin arkasına bakıp ordan bağlamıştı.google haritalara 5181. Sk. No:8 bornova yazarsanız diye orada AD müzik elektronik dükkanı var.orada yaptırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20197 yıl comment_494526 TREND modellerinde torpido arkasında o soket yok. 100 tl civarında mp3 player taktırmıştım, teybin arkasına lehimle çıkış yapmışlardı aux girişi de vardı playerin. Soket mevcutsa eğer resimdeki gibi o soketin kablolarına elinizde olan herangi bir aux kablosunun bir tarafını kesip kabloları bağlayabilirsiniz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın