Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53064 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Ve sağdan direksiyonlu --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?romcmt Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53065 Ve sağdan direksiyonlu --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?romcmt kendini ayrıcalıklı zanneden dingiltere halkına verilen araçlardan yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53069 kendini ayrıcalıklı zanneden dingiltere halkına verilen araçlardan yani. Aynen öyle kardeş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201214 yıl comment_53146 Evet arabam sağ direksiyon, donımlarının hepsini bizzat test ettim. Özellikle aracın yüksek hızda eğimli virajlarda ki yol tutuş kabiliyeti. son günlerde burada havalar biraz bozuk. Tabi Türkiye' yle kıyaslayamam. Pazartesi günü fotolarımı koyarım. Bütün sensÖrler aktif.....) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53175 çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53291 çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler.... Pazar gereksinimleri, her firma böyle Full diye bir kavram yok zaten galeri işi bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53294 Bize ne getirseler zaten adı hep full oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201214 yıl comment_53345 farkındaysanız bende misilleme olarak ful olarak yazadım.. full olarak değil....neticede pazar böyle.... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53595 Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53597 Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:( Bizde yok yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53600 Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gördüm baktım aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53601 bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53603 bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA Ömer bey, ülkeye gÖre donanım değişir.. 2 çeşit basınç uyarı sistemi var, sensÖr olanı zaten ülkemizde yok..üretim bilgisinde mevcut..Belki diğeri olur diyorduk ama o da yok anlaşılan... Yani olacak diye birşey yok.. Mahsuru yoksa sizin şase no'yu bana Özel mesaj atabilrmisiniz? Bende bi kontrol edeyim Bizim araçlarda bilgi olarak, Lastik Basınç SensÖrleri yok (Eksi) Lastik Basınç SensÖrleri çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53606 Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gÖrdüm baktım aldım Ömer Bey bakmaz olurmuyuz satış ve servistekileri çileden çıkardım ben Biraz fazla araştırdığım için olsa gerek ama yok yok işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53607 arabanın evrakları yanımda değil şuan oğlumla uykuya dalmak üzereyiz. yarın artık ) üzülüyorum bu kadar paralar veriliyor. ancak ülkeye göre donanım gönderiliyor. yazık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın