Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III lastik basınç göstergesi

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 37,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşu

• Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(

• Serdar Beylice
    Serdar Beylice

Merhaba, Lastik basınç ikazıyla ilgili başıma gelen bir olayı aktarmak istedim, Aracım 2014 TDCI TIT. SP Geçtiğimiz günlerde "lastik basıncı düşük uyarısı" aldığım için lastikçiye gittim ve tamir y

Yanıtlama zamanı:

kendini ayrıcalıklı zanneden dingiltere halkına verilen araçlardan yani. :D

Aynen öyle kardeş :D

Yanıtlama zamanı:

Evet arabam sağ direksiyon, donımlarının hepsini bizzat test ettim. Özellikle aracın yüksek hızda eğimli virajlarda ki yol tutuş kabiliyeti. son günlerde burada havalar biraz bozuk. Tabi Türkiye' yle kıyaslayamam. Pazartesi günü fotolarımı koyarım. Bütün sensÖrler aktif.....:D)

Yanıtlama zamanı:

çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler....

Yanıtlama zamanı:

çok rahatsız edici bir durum..yani bunların maliyeti ne ki...aynı bedeli veriyoruz ama bize gelen araçlarda donanım eksikleri bitmek bilmiyor...burada satılan ful donanımlı aracın dışarıyla farkı olmamalı..... adam zaten ful almak için fazladan ödeme yapıyorsa niye arkadaş niye bu eksikler....

Pazar gereksinimleri, her firma böyle :yeah: Full diye bir kavram yok zaten :D galeri işi bunlar :P

Yanıtlama zamanı:

Bize ne getirseler zaten adı hep full oluyor :yeah:

Yanıtlama zamanı:

farkındaysanız bende misilleme olarak ful olarak yazadım.. full olarak değil....neticede pazar böyle.... :) :)

Yanıtlama zamanı:

Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(

Yanıtlama zamanı:

Benim araba bildiğiniz gibi full+full...Hafta sonu bir baktım arka sol lastik inik!Çivi girmiş!Ama uyarı ışığı filan yanmdı?Turkiyede yok o sistem:(

Bizde yok yok :D

Yanıtlama zamanı:

Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gördüm baktım aldım

Yanıtlama zamanı:

bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA

Yanıtlama zamanı:

bide ben dün aracın şase numarasını internete yazım imalat USA diyor. Arabanın ruhsatında da üretim yeri USA

Ömer bey, ülkeye gÖre donanım değişir..

2 çeşit basınç uyarı sistemi var, sensÖr olanı zaten ülkemizde yok..üretim bilgisinde mevcut..Belki diğeri olur diyorduk ama o da yok anlaşılan...

Yani olacak diye birşey yok..

Mahsuru yoksa sizin şase no'yu bana Özel mesaj atabilrmisiniz? Bende bi kontrol edeyim

Bizim araçlarda bilgi olarak,

Lastik Basınç SensÖrleri yok

(Eksi) Lastik Basınç SensÖrleri

çıkıyor

Yanıtlama zamanı:

Nasıl olmaz ya. Aracı alırken donanımları kontrol etmediniz galiba arkdaşlar. ben galeride arabanın üzerindeki donanımları yazan kağıt vardı. gÖrdüm baktım aldım

Ömer Bey bakmaz olurmuyuz satış ve servistekileri çileden çıkardım ben :kıhkıh: Biraz fazla araştırdığım için olsa gerek ama yok yok işte :D

Yanıtlama zamanı:

arabanın evrakları yanımda değil şuan oğlumla uykuya dalmak üzereyiz. yarın artık :D)

üzülüyorum bu kadar paralar veriliyor. ancak ülkeye göre donanım gönderiliyor. yazık

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.