Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53008 Focus III 1.6 TDCİ x paket Aracım da lastik basınç göstergesi varmıdır? varsa nerede oldğu hakkında bilgilndrilmek istyrm tşkerler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53009 Aracınız ile birlikte size verilen kullanım kılavuzunun 80. sayfasında. Uyarı ışıkları ve göstergeler ile ilgili bilgilendirme mevcuttur. Benim bildiğim lastik basınç göstergesi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_53018 kullanım kılavuznu karıştrdım göremdm,lastik basıncı düştüğü zmn motor arızalı uyarı yazısını veriyrmş araç öyle duyum aldım pek inandırcı gelmedi,,, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53023 Öyle birşey vermesi çok mantıksız. Motor ile ilgisi olan birşey değil çünkü Focus 3 tit-x kullanıcısı olan arkadaşlar. Konuyu gÖrdüklerinde onlarda bir kullanıcı olarak yorumlarlar konuyu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_53027 banda elbet mantıksz geldii bilgim olmdğı için bu konuda bunu yorumlamak istdm:) tşkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Solution comment_53035 Kitapçığı iyi okumadınız galiba.... Sistemsel bir uyarı mevcut, sensörden bağımsız olarak...Ama test etmedik...İyi bakın göreceksiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53048 İlgili Detaylı bilgiyi arama kısmı ile bulabilirsiniz...Şimdilik benden gelsin Tıklayınız - Basınç Uyarı Hakkında Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53053 benim arabanın ki dün sert bi çukurdan geçtikten sonra yandı arkadaşlar. Daha sonra ayarlarını yeniledim ve söndü Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53054 Ne gibi birşey yandı tam olarak? Ne yazdı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53056 hız kadranında sarı renk olarak lastik ikonu çıktı. uyarı sesi verdi. Arababı kapatım her çalıştırdığımda uyarı sesi geliyordu. ayarlar menüsü-- sürücü desteği--lastik basıncı' nı seçip "ok" tuşuna basılı tuttum ve yeni ayar geçerli oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53060 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53061 Arkadaş kıbrısta ama yakup. Ordaki araçlar avrupadaki araçlar gibi Artık varsa, ne göreceğimizi anlamış olduk.. Arkadaştan VIN (Şase no) alabilirsek parça var mı kontrol edebiliriz, eğer yok ve uyarı geliyorsa kitapçıkda ki sistem var demektir.. örnek gibi; Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53062 Artık varsa, ne göreceğimizi anlamış olduk.. Arkadaştan VIN (Şase no) alabilirsek parça var mı kontrol edebiliriz, eğer yok ve uyarı geliyorsa kitapçıkda ki sistem var demektir.. Türkçe kullanma kılavuzununu ilgili sayfalarında öyle bir uyarı ışığı ve gösterge yok ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_53063 Vay iyiymiş Bende yeni gösterge taktım lastik basınç amblemi var fakat sensörleri mevcut değilde çalışmaz diyordum Hadi hayırlısı --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?gpcqvi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın