Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 20188 yıl comment_477323 merhaba hayırlı pazarlar aracım bu gün farkettim sabah benzin ve lpg aldım uzun yola cıktım arac ıle gıdende sıkıntı yoktu lpg de gıttım fakat yol bilgisayarı hep dusuyor benzınden ama gelende kontagı actım ve benzın lambası yandı lpg de geldım tekrar lamba yıne yanıp sonmuyordu halbukı çeyrek depo benzın var lpg de var bıtmıs olsa lamba yanıp soner bu arac lpg de gıdıyor dıye benzınde mı gidiyor acaba geldıgım de tekrar benzın aldım ama yıne lamba sonmedı yol bılgısyarıda eksık gosterıyor zaten focuslar neden boyle yapıyor anlamadım Temmuz 29, 20188 yıl rıdvan can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 20188 yıl comment_477336 Ben anlamadım, tekrar nokta ve virgül vs kullanarak yazar mısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 20188 yıl comment_477433 bende anlamadım, ne demek istediğinizi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477512 Anladığım kadarıyla aracı LPG de kullanırken , sanki benzinde kullanıyormuş gibi benzin göstergesi düşüyor diyor. Ama bu yol bilgisayarı olup LPG kullanan araçların birçoğunda olan bir durum zaten.Yani yol bilgisayarı sapıtıyor.Aracı LPG de kullanmanıza rağmen yaktığınız yakıtı benzin yakıyormuş gibi algılıyor ve benzin ibresi düşüp gidiyor.İşin garip tarafı aracı stop edip tekrar çalıştırsanızda veya istasyondan benzinde alsanız, benzin ibresi hemen düzelmiyor.Belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.Ve LPG de kullandıkça yine benzinde kullanıyormuş gibi düşüyor.Arkadaşın bahsettiği durum bu sanırım Temmuz 31, 20188 yıl Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın