Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201214 yıl Yazar comment_52761 amacım yeni bir teknoloji olması degildi zaten türk insanının bu konuda verdiği bilimsel cevaplardı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201214 yıl comment_52766 Peki kart cebimde, arabanın tampona yaklaştım baktım komşunun şımarık kedisi gene tavanda, etrafı kolaçan edip "hazzzkk...ulenn" dediğimde hayvan arabanın altına (muhtemelen) kaçarsa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201214 yıl comment_52769 açılabilir kumanda ile basarsın kapatırsın canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201214 yıl comment_52774 Peki ye o an kedi ters bir manevra yaparda arabanın içine kaçarsa Türke gelmez abicim bu donanım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201214 yıl comment_52775 Şaka bir yana güzel özellik. Kartlı sistemden ziyade bence bu güzel, hemen hergün eller dolu arabayla yakın ilişkiye girdiğimden (sürtünmeler vb) gayet çekici bir fikir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52801 millet yürüyen araba yapar bunlarda bacakla bagaj açmakla uğraşıyolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_52819 millet yürüyen araba yapar bunlarda bacakla bagaj açmakla uğraşıyolar samet senin için küfürle açılan araba yapılması lazım.... zaten senin araba seni gÖrünce herbiyeri korkudan açılıyordur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52837 açıkcası ben imkanlarımı zorlayıp aldığım sonra hayatımı emanet ettiğim birşeye vurarak yada tekmeleyerek açma işine sıcak bakmıyorum...kumanda da olur basarsın açılır bukadar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52909 Abi ayak işi bacak işi sakat. Bence stobunun orada gizli bir mikrofon olacak. Sevgili focus ellerim dolu lütfen arka kapını açarmısın diyeceksin 3 kere düt sesi gelecek falan Sonra açılacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52912 Ses işine girersek çok farklı şeyler çıkar ortaya çookkk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52915 açıkcası ben imkanlarımı zorlayıp aldığım sonra hayatımı emanet ettiğim birşeye vurarak yada tekmeleyerek açma işine sıcak bakmıyorum...kumanda da olur basarsın açılır bukadar.... İyi de amaç zaten o kumandayı cebinden çıkarıp basamadığın anlarda bagajı açman. Market alışverişi yaptın iki elin de dolu veya bir kucağında bebeğin diğer elinde çantası var . tekme ile bagajı aç elindekini koy, hiç birşeyi yere bırakmana gerek yok . bence çok pratik ve iyi bir özellik. edit: ayrıca tekmeyi tampona falan değil boşluğa doğru havaya atıyorsun Mart 9, 201214 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl comment_52925 Arkadaştan gelen yorum : -Tavanı sıvazlayınca kaputta açılacak mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201214 yıl Yazar comment_52927 en komigide tekme atan insanların günlerce bu işi yaparak testler için çalıştırılması...günde kaç kez tekme atıyorlardı acaba...arkadaşın soruyor nerde çalışıyorsun fordda ...ooooooo iyiyimiş pozisyonun ne...hiç araba tekmeliyorum....sabahtan akşama kadar... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın