Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474490 Bugün farkettim araçtan inip kilitleme tuşuna bastıktan sonra sağ kapı kolunu çektim ve açıldı. Allah allah dedim kapadım tekrar kilit tuşuna bastım fakat gene kilitlenmedi. Kapıyı açtım kilit mekanizmasını kapalı konuma getirip kapıyı kapadım tekrar kilit tuşuna bastığımda bu sefer sıkıntı olmadı. Ancak kilitleri açıp tekrar kapatınca bu kapı gene açılıyordu. Sizce ne olmuş olabilir? yağmur felan yağdı diyorum nemden dolayı mı olmuştur ne yapmalıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474496 Kilidin iç kısmı yağlanmalı. Başıma gelmişti wd40 sıkıp çözmüştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl Yazar comment_474619 Evet hocam şu resimde ki parça çok sertleşmiş. Elle bile zorlamak gerekiyor manuel olarak kilitlemek için. Dediğiniz gibi yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl Yazar comment_474643 Hocam kilidi nasıl içten yağlayacağım? WD-40 şuan elimde yok onun yerine makine yağı felan kullansam? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın