Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20188 yıl comment_473760 Mrb arkadaşlar aracımı 2012 powersift aracı ilk çalıştırdığımda rölanti de şıkırtı sesi geliyor zincir sesi gibi sanki triger değişmeli 15 bin oldu anlam veremedim başına gelen veya neden dolayı olabileceğini bilen paylasirsa dusuncelerini sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20188 yıl comment_473789 4 saat önce, Fuat Yğ yazdı: Mrb arkadaşlar aracımı 2012 powersift aracı ilk çalıştırdığımda rölanti de şıkırtı sesi geliyor zincir sesi gibi sanki triger değişmeli 15 bin oldu anlam veremedim başına gelen veya neden dolayı olabileceğini bilen paylasirsa dusuncelerini sevinirim Ses çok büyük ihtimalle şanzımandan geliyordur. Tümseklerden düşük hızda geçerken camınızı açın ve sesi dinleyin. yine aynı şıkırtı sesi varsa dediğim gibi şanzımandır. Çözümü var mı? emin değilim, bu ses hep var ve bir zararı yok diye biliyorum. Aynı ses Golf'lerde ve yine benzer çift kavrama olan hemen hemen tüm araçlarda var. Çok üzerinde durulacak bir şey değil diye düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın