Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20188 yıl comment_473079 -2005 Model Focus Mk2 115 Hp benzinli aracımın direksiyonu sola ilk çevirdiğim zaman tek seferlik tok bir tık sesi geliyor elimde de hafif hissediyorum. Herkes farklı bir sorun dedi sorun ne olabilir acaba? Ara ara sağ tarafa da yapmaya başladı ve tek seferlik "tık" diye ses geliyor ve turun devamında ses yok. - Aracımda 225/40/18 jant lastik var. Muayenede sorun çıkarır mı acaba? Bicon sayısı ve aralıklar uygun. Fotoğraflarda göründüğü şekilde. --40 dakika sonra eklendi-- Yanlış yere açmışım, yeniyim değiştiremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20188 yıl Solution comment_473085 Amortisör takozu eskimiş olabilir. Lastikler ise fabrikanın opsiyon sunduğu değerlerde yani kapı eşiğinde yazan değerlerden olduğu için sorun olmaz muayenede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20188 yıl Yazar comment_473090 Valla bana direksiyon kutusunda bir yer aşınmış boşluk yapıyor torna ile yapılacak dediler. Direksiyonda boşluk falan da yok en küçük hamle lastiği iletiliyor. Başka yer takoz dedi, ben de şaşırdım. İnşallah takoz sorunludur. Çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20188 yıl comment_473091 Ses direksiyon kutusundan gelebilir. Jant ve lastikte sıkıntı olmaz muayaneden geçersiniz. Zaten Yakup arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. Ön takımdan gelen ses önemli. Takoz ise çok masraflı değildir ucuza halledebilirsiniz. .İmkanınız varsa orjinal parça kullanmanızı tavsiye ederim. Yinede muayane öncesi sıkıntı yaşamamak adına farklı ustalardan fikir alın yada iyi bir ustaya aracınızı tekrar kontrol ettirin derim.? Haziran 15, 20188 yıl Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 20188 yıl Yazar comment_473110 Bayram bitince servise gitmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20188 yıl Yazar comment_473161 Ekleme: Bir aydır stabil gelen direksiyon sesi bugün hiç gelmedi. Sizce gariplik olabilir mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın