Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Şanzıman Yağı Ve Uyumluluk

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 2 benzin otomatik araçlar için mobilin tüm atf serisi uygunmudur gm için dextron fmy için de mekron diyorlar bil hassa atf-320 otomatik şanzıman için nasıl kullanan var mı  

• Yakup Ç. A., başlığı Şanzıman Yağı Ve Uyumluluk olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Şanzıman ile ilgili bir sıkıntı mı var yoksa bakım için mi yağ sordunuz? Aynı araçtan bende de var o yüzden merak ettim. 110.000 km yi yeni devirdim ancak hiç şanzıman yağı değişmedi benim araçta.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cok sukur sıkıntı yok şanzımanda sadece bakım için soroyorum bu yağları otomatık aracın kalbı şazıman ne kadar temiz olursa yağ o kadar iyidir

Yanıtlama zamanı:

Evet haklısınız, bende aracı bakımsız bırakmamaktan yanayım ama 90.000 km de değişim periyodu olan aracımda vaktiyle bende çok sordum soruşturdum. Hem maliyetin yüksek oluşu, hem işçilik kalitesinin çok önem arz etmesi, birazda "sorun yoksa dokunmayın" diyenlerin çok olması beni vazgeçirdi.

Bakımı yaptırdığınızda bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracı aldıgımda değişim yaptırdım o sıra mobil atf-320 koydurdum4 litre almış  130 binde idi şuan araç 145 binde yine bi şanzıman yag seviyesini ölçtürüp yagın durumuna baktıracagım serviste bakalım artık ne diyecekler 

rıdvan can tarafından düzenlendi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

serviste baktırdım şanzıman yagına motor yagında olan cubuk gıbı ucu yeşil bir kısım bu malzeme sevıesı normal gordum fazlasıda zarar azıda aracımda suan mobil atf-320 var 4lt  almıştı degişimde ExxonMobil''e göre Mobil ATF 320 Ford Mercon X seviyesinde bir yag

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.