Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471954 Büyük buluşmada hediye kazanan Teoman SARAÇ Beyin aracına pasta cila işlemini yapmış bulunmaktayız. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_472000 Bugün hediye olarak kazandığım pasta - cila yapıldı. @Tayfun Yaman beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Resim çekemedik hem acelemden dolayı hemde beyaz arabada o ışığı yakalayamadığım için fotoğraf yok ? ama maşallah baya uğraşmışlar. Teşekkürler kendilerine... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_472003 19 dakika önce, Teoman S. yazdı: fotoğraf yok Sen öyle san ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_472004 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sen öyle san ? OMG ben şok ? iftar yetişme derken aceleden atladım. Ayrıca forumda görmemişim. Tekrar teşekkürler... @Tayfun YamanBey Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl Yazar comment_472039 13 saat önce, Teoman S. yazdı: OMG ben şok ? iftar yetişme derken aceleden atladım. Ayrıca forumda görmemişim. Tekrar teşekkürler... @Tayfun YamanBey Rica ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın