Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl comment_471905 Merhabalar. 2008 model dizel focus 2 aracımda direksiyonu,araç park halindeyken sağa sola çevirince ses geliyor. Bugün de hiç olmayan bir şey olarak bozuk yoldan manevrası çok olan bir yer ordan geçerkende değişik bir ses geldi. Amartisör olabileceğini düşündüm ama direksiyondan da ses gelince anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl Yazar comment_471907 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sesi duymadan mı? ? Daha önce bu olayı yaşamış veya buna benzer olay başına gelmiş değerli üyelerimizin yardımı olabileceğini düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl comment_471932 bu şekilde yorum yapmak imkansız burada sadece sizi yanıltmış oluruz sesi duyup ona göre tespit yapmak daha sağlıklı olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20188 yıl Yazar comment_471998 13 saat önce, Tayfun Yaman yazdı: bu şekilde yorum yapmak imkansız burada sadece sizi yanıltmış oluruz sesi duyup ona göre tespit yapmak daha sağlıklı olacaktır. Haklısınız işi ehline bırakıp iyi bir ustaya göstermekte fayda var çünkü bugün daha sık ve daha yoğun bir ses geldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın