Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl comment_471898 Biraz önce 1.5 powershift ile kırmızı ışıktan kalktım. Gazladım giderken birden araç tuhaf bir sesle yığıldı, gaz kesti. Sonra toparladı. Bir sıkıntı yaratır mı acaba? Mayıs 31, 20188 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl comment_471900 Yakıt kaynaklı olabilir mi? Farklı bir yerden yakıt aldın mı? Bir daha yaparsa servise uğrayıp bilgisayara bağlatmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl Yazar comment_471901 Yok hep opet ten alırım. Sanki vitesten gibi geldi ama neyse. Yarın bi servise uğrayayım bari. Gerçi pek ilgileneceklerini tahmin etmiyorum ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl comment_471904 1 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yok hep opet ten alırım. Sanki vitesten gibi geldi ama neyse. Yarın bi servise uğrayayım bari. Gerçi pek ilgileneceklerini tahmin etmiyorum ama Abi şanzıman kaynaklı ise hata kodu atmıştır zaten bilgisayarda çıkıyor ama sorunu anlatışına göre şanzıman değilde motor kaynaklı gibi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın