Olcay Sert Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 bunu yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. bana bi zararı olmadı. bugün ödeme varmı diye bakayım dedim 3-5 bişiler toplanmış. gittigidiyor, hepsiburada,n11 hatta banggood ve aliexpress siparişlerimde %1~5 oranında nakit geri dönüyor https://www.artiway.com.tr sitesinden kayıt olup bebek bezinden blutooth kulaklıktan damlaya damlaya yıl sonu göl olur umarım ? neyse bi ekran görüntüsü atayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 Değerlendirme süreci çok uzun diye biliyorum bu sebeple ben çok ihmal ettim yani unutuyorum buradan link almayı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted April 28, 2018 Author Report Share Posted April 28, 2018 26.04.2018 - 18:38 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Değerlendirme süreci çok uzun diye biliyorum bu sebeple ben çok ihmal ettim yani unutuyorum buradan link almayı. bu tarz yerlerdeki süreç uzun evet benim kazandığımda nerdeyse 1 yılda ödeme bekleyende 20 küsür lira var. ben evdeki çoğu lazım olanı internetten temin ettiğim için benim iyi uygulama. bundan önce avantajix vardı böyle kullandığım yıllık üyelik ücreti varmış ben 30 lira olsunda para alayım diye beklerken üyelik ücreti diye cart diye çektiler bi daha da avantajix kullanmadım. bu artiway ile yurtdışı menşeili diye kullanıyorum. eskiden CJ (commission junction) vardı 2005-2010 arası iyi para getiriyordu baya benzer geldi yapıları. tabi eskisi kadar alışveriş yapmadığım için 1 yıla yakın zamanda anca bu kadar oldu ? Alışveriş yapmadan bi artıwaye giriyorum site adını yazıyorum 3 kuruş 3 kuruştur deyip ordan gidiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Bu önceden bonusway idi fakat kapandı. Ben o zamandan beri güvenemiyorum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted April 30, 2018 Author Report Share Posted April 30, 2018 28.04.2018 - 10:08 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bu önceden bonusway idi fakat kapandı. Ben o zamandan beri güvenemiyorum ? bonusway artiway olarak devam etti beya kapanmadı ki? https://webrazzi.com/2016/12/02/turkiyede-hizli-buyuyen-artiwayin-ana-sirketi-bonusway-6-9-milyon-euro-yatirim-aldi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Şimdi, Olcay Sert yazdı: bonusway artiway olarak devam etti beya kapanmadı ki? https://webrazzi.com/2016/12/02/turkiyede-hizli-buyuyen-artiwayin-ana-sirketi-bonusway-6-9-milyon-euro-yatirim-aldi/ Artıway'den önce Bonusway ismiyle Türkiye'de faaliyet gösteriyordu. Oradaki hesaplana noldu bilmiyorum, yarın bu site kapanırsa kime ne anlatacağız o da muamma demek istiyorum açıkcası ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted April 30, 2018 Author Report Share Posted April 30, 2018 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Artıway'den önce Bonusway ismiyle Türkiye'de faaliyet gösteriyordu. Oradaki hesaplana noldu bilmiyorum, yarın bu site kapanırsa kime ne anlatacağız o da muamma demek istiyorum açıkcası ? onun farkındayım, bu sitenin ana şirketi kapanırsa yapacak bişi yok ki şu anda 15 ülkede faal halde komisyon veriyor. ihtimal yokmu, var elbette; bimeks elektroworldü aldığı sıralarda kimse batmaz diyordu, hatta ben bile elektrik süpürgesini alırken +3 yıl bimeks garantisi yaptırdım. sözün sonu risk vardır her işte olduğu gibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Şimdi, Olcay Sert yazdı: bimeks elektroworldü aldığı sıralarda kimse batmaz diyordu, hatta ben bile elektrik süpürgesini alırken +3 yıl bimeks garantisi yaptırdım. sözün sonu risk vardır her işte olduğu gibi Ben de yaptırdım ? Çöp mü oldu o iş, yasal şeysi yok mudur? Vardır canım vardır (inş) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted April 30, 2018 Author Report Share Posted April 30, 2018 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Ben de yaptırdım ? Çöp mü oldu o iş, yasal şeysi yok mudur? Vardır canım vardır (inş) bimeks garantisinde ürünleri bimeks elemanı alıp sorununu giderir gibi bi madde vardı. şimdi bimeks elamanı kaldıysa çöp olmamıştır ? bimeks garantisi yerine ev eşya sigortası bu konuda daha çok yardımcı olacaktır. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serkan Gülhan Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Arkadaşlar artiway i özellikle yurtdışından ve gittigidiyor dan alışveriş yapanlar kullansın. Taş atip kolumuz mu yoruluyor. Kapanirsa kapansin. Çektiğiniz para cebe yakışır. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted January 23, 2019 Author Report Share Posted January 23, 2019 artıway'de biraz birikmiş şu tıklarıda geçirelim bi çay simit parası ? hala üye olmadıysanız şurdan buyrun https://www.artiway.com.tr?r=6327111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted July 3, 2019 Author Report Share Posted July 3, 2019 artiwayde birikmis, 3-5 kurustan ne olur dememek lazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesut ç Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 2 seneye yakindir bende kullaniyorum.cok alisveris yapmamama ragmen ufak ufak birikiyor.degerlendirme suresi 3 4 ayi buluyor.o biraz uyuz ediyor ama okadar da olsun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts