Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463561 Bu projeye başlamaya karar vermek gerçekten cesaret isteyen bir şey. Sizi bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki, ustanız gerçekten işinin ehli olan bir ustaymış. Size de projeye başlamanızda destek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ustanıza ayrıca teşekkür etmek istiyor, ve kendisini tebrik ediyorum. Yaptığınız iş kolay iş değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl Yazar comment_463566 Bir saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bu projeye başlamaya karar vermek gerçekten cesaret isteyen bir şey. Sizi bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki, ustanız gerçekten işinin ehli olan bir ustaymış. Size de projeye başlamanızda destek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ustanıza ayrıca teşekkür etmek istiyor, ve kendisini tebrik ediyorum. Yaptığınız iş kolay iş değil. ustamın adına da kendi adıma da teşekkür ediyorum ümit bey. evet ustam çok destek oldu bana. elektrik tesisat işlemlerini kendim yaptım mekanik montaj işlemleri ustamın ellerinden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463570 elinize sağlık kesenize bereket güzel çalışma hayırlı olsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl Yazar comment_463571 1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: elinize sağlık kesenize bereket güzel çalışma hayırlı olsun ... teşekkürler serkan bey Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın