Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462831 arkadasla çinden malum siteden klima düğmeleri aldım. eski düğmeleri söktüm ancak yönlendirmeyi sökerken zorlandım. neyse çıkarttım ancak bu seferde yönlendirmeleri yapamıyorum . cama ayaklara falan veriyor ancak direk kişiye verme kısmı vermiyor cama ve ayaklara vermeye devam ediyor. penseyle döndürüyorum düğmesiz olarak yine olmuyor. acaba nasıl gideririz bu sıkıntıyı. Mart 10, 20188 yıl Kağan Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl Solution comment_462833 O düğmeler arkadaki mekanizmayı eritiyor ve bozuyor haliyle değiştirilmesi gerekecek. Keşke forumu almadanca önce okusaydınız ilgili sıkıntıyı yazmıştık. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl Yazar comment_462846 50 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: O düğmeler arkadaki mekanizmayı eritiyor ve bozuyor haliyle değiştirilmesi gerekecek. Keşke forumu almadanca önce okusaydınız ilgili sıkıntıyı yazmıştık. Geçmiş olsun. okudum ilgili yazıyı ancak ben daha yeni taktım kullanmadm bile henüz eskisini çıkartırken bişey yaptm ama çözemedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın