Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20188 yıl comment_462799 2006 Model Dizel focusumda hareket halindeyken 95-120 Km/h hız aralığında arka koltuklarda bir uğultu geliyor, kulaklarda hissedilecek kadar ciddi bir basınç oluyor, fakat 120’den sonra azda olsa azalıyor. Egzozdanmı yoksa motordanmı tam anlayamadım ama sadece arka tarafta hissediliyor, ön tarafta hiçbir ses vs. yok. Teker bilyelerinden değil bilyeler değişti, ses hala var. Egzozun arka taraftaki susturucudan falan olabilirmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462837 vakti zamanında benzer bir sorunla karşılaştım tabi biz değiştiğini sanaraktan binbir çeşit yerde sesi aradık ama meğerse teker bilyasını değiştim deyip değişmemiş usta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl comment_463195 bilyalardan olma ihtimali yüksek. Lakin lastiklerinizin içi yenmiş yani aşınmış ise lastiklerden de kaynaklanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl Yazar comment_464256 Bilyelerden olduğunu düşünmüyorum. bilyeler yeni değişti. kendim gördüm değiştiğini sanırım arka egzozun içi boşalmış. 14.03.2018 - 00:16 tarihinde, Mehmet Fatih Genç yazdı: bilyalardan olma ihtimali yüksek. Lakin lastiklerinizin içi yenmiş yani aşınmış ise lastiklerden de kaynaklanabilir. --1 dakika sonra eklendi-- 10.03.2018 - 10:31 tarihinde, Fatih S. yazdı: vakti zamanında benzer bir sorunla karşılaştım tabi biz değiştiğini sanaraktan binbir çeşit yerde sesi aradık ama meğerse teker bilyasını değiştim deyip değişmemiş usta. Ustada problem yok sanırım egzoz. Mart 26, 20188 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın