Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Özellikle 2.Viteste 2500 -3000 Devirde Titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim aracımda kıl bir sorun var. aracım 2006 model focus HB 1.6 trend. nedense yokuş çıkarken 2. ve 3. viteste 2500  3000 devir civarında aracım titreme yapıyor. bu titreme sadece bu  devirler civarında oluyor. mesela o devri hızlı geçersem titreme hissedilmiyor. çekişten yana sıkıntım yok.Ön takım komple değişti tablalar,rot başı rot kolu z.rot en sonda aksları değiştim.fakat aynı titreme devam ediyor. sorun neyden olabilir çözemedik bir türlü.

Yanıtlama zamanı:

Aracınız benzinli ise buji kabloları vb elektrik aksamlarına baktırmanızı tavsiye ederim, işinin ehli bir usta için sizin sorununuzu çözmek zor olmasa gerek zira biz uzaktan pek yardımcı olamayız...

26.02.2018 - 15:10 tarihinde, Yavuz Sazlı yazdı:

arkadaşlar benim aracımda kıl bir sorun var. aracım 2006 model focus HB 1.6 trend. nedense yokuş çıkarken 2. ve 3. viteste 2500  3000 devir civarında aracım titreme yapıyor. bu titreme sadece bu  devirler civarında oluyor. mesela o devri hızlı geçersem titreme hissedilmiyor. çekişten yana sıkıntım yok.Ön takım komple değişti tablalar,rot başı rot kolu z.rot en sonda aksları değiştim.fakat aynı titreme devam ediyor. sorun neyden olabilir çözemedik bir türlü.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Titreme de ilk baktıracağınız motor kulaklarıdır. Maluk yokuş çıkarken araç zorlanıyor ve motor devrini yükseltiyorsunuz, dolayısıyla motor kendini zorlayınca kulaklara tutunuyor. Kulaklarda sorun varsa sallar. Özellikle direksiyon titrer. Motor kulaklarını hepsine baktırın derim

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

benimde aracım 2008 benzin focus otomatik bil hassa sağ taraftan rolantide titreme oluyor değiştiğim parçalar bobim buji ve buji kablosu ayrıca aküde değiştim yine oluyor titreme cözüm bulamıyorum 

Yanıtlama zamanı:
03.06.2018 - 00:16 tarihinde, rıdvan can yazdı:

benimde aracım 2008 benzin focus otomatik bil hassa sağ taraftan rolantide titreme oluyor değiştiğim parçalar bobim buji ve buji kablosu ayrıca aküde değiştim yine oluyor titreme cözüm bulamıyorum 

motor kulağı... Antifiriz hemen önünde olan, alt kısmında kalan parça. Üstten belli olmaz o, alttan gevşer, kırılır lastiği.  Aracın kaputunu açın, birisi sürücü koltuğuna geçsin, siz bu motor kulağının hareketini takip edin, çalıştırsın aracı. daha sonra da kapatsın. Eğer bu parçada sallanma oluyorsa bilin ki değişecek. Bu şekilde anlayabilirsiniz. 

Ayrıca alt kısımda şanzıman kulağı var. Ona da bakıtırın. O zaten sürekli değişir devirli kullanıp sert kalkışlar yapıyorsanız. Onlara da baktırın.

Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.