Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50109 Arkadaşlar ben kafayı farlarda olması gerekipde sadece X paketlerde bulunan gündüz led farlara taktım.Aracım titanium farlarımın içinde led yerleride var fakat paket gereği koymamışlar.Aracımı alırken takabilir misiniz diye sordum takamayacaklarını söylediler.Neden X Paket lamadın diye sormayın hem 5 bin tl fazla Hemde sıfır alırken sizde biliyorsunuz ki her istediğiniz olmuyor elinde X paketli araç yoktu Şimdi bunu nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50111 X paket ile gelen farlardan almalısınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50112 iyi bir araba elektronikçisi bulursan kesinlikle yapabilir..şerit ledleri oraya monte edecek bir sürü kabiliyetli usta vardır..hiç olmazsa led i yerleştirir farların sigortasına bağlar yanınca hepsi birlikte yanar.biraz zaman alır ama Oto sanayilerde araştırmak lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl Yazar comment_50113 Yok benim sorduğum x paketteki farlar olmadan benim farlarındaki led yuvasına led yerleştirebilirmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50121 Yok benim sorduğum x paketteki farlar olmadan benim farlarındaki led yuvasına led yerleştirebilirmiyim BiXenon farları ya da ileride çıkmasını beklediğim yan sanayi ürünleri kullanmadan düzgün birşey olmaz. Ayrıca halojenlerde LED için yer yok. Bkz: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl Yazar comment_50183 Anladım bana farın üzerindeki boşluk led yuvası gibi gelmişti teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl comment_50188 Anladım bana farın üzerindeki boşluk led yuvası gibi gelmişti teşekkürler yazın style plus farlarıma led taktırıp resimlerini koymayı düşünüyorum...maslak oto sanayi de çözümler tükenmez:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl Yazar comment_50192 Bekliyorum yapılan işlemi merakla Şu an tek eksiğim bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl comment_50196 Bekliyorum yapılan işlemi merakla Şu an tek eksiğim bu bu işlemi yapan birinin aracını gördüm forum sitelerine baya soğuk biri ..ilk görüştüğümde resimleyip buraya yükleyeceğim.Arkadaşım bu araçla ford servisine gitmiş ustalar farları titanıum x farı sanmışlar..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl Yazar comment_50204 Güzel, tabi neler yapıldığı kaça yapıldığı nerede yapıldığı da önemli yoksa sadece beğenmiş oluruz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın