Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459109 Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım fiesta araçta yılından dolayı 90 bin km bakım zamın yaklaşmış. araç şuan 80 bine yakın ama 7 .yıl olunca bu zamanlar bakım yapılmış. yani 90 bin bakım bize patladı:) birde triger değişimide yapmak lazım sanırım. oturduğumuz ilçede bi özel serviste yaptırmayı düşünüyorum ama henüz fiyat almadım. parça fiyatları ne kadar olmalı . Yağ , filtreler ve triger seti. + işçilik sizce ne kadar olmalı . parçayı uygun ve güvenilir alabileceğim bir internet sitesi var mı? ben daha önce silecek aldığım siteden şöyle birşey buldum. https://www.sileceksepeti.com/Ford-Fiesta-125-Bosch-Filtre-Bakim-Seti-2008-2016,PR-3243.html Şubat 2, 20188 yıl mehmet ceylan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459112 @ER-OL Otomotiv'den temin edebilirsiniz kredi kartı ile. Mutlaka fiyat alın en azından uygunsa alırsınız en azından güvenilir ne aldığınızı bilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20188 yıl comment_459322 02.02.2018 - 20:19 tarihinde, mehmet ceylan yazdı: Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım fiesta araçta yılından dolayı 90 bin km bakım zamın yaklaşmış. araç şuan 80 bine yakın ama 7 .yıl olunca bu zamanlar bakım yapılmış. yani 90 bin bakım bize patladı:) birde triger değişimide yapmak lazım sanırım. oturduğumuz ilçede bi özel serviste yaptırmayı düşünüyorum ama henüz fiyat almadım. parça fiyatları ne kadar olmalı . Yağ , filtreler ve triger seti. + işçilik sizce ne kadar olmalı . parçayı uygun ve güvenilir alabileceğim bir internet sitesi var mı? ben daha önce silecek aldığım siteden şöyle birşey buldum. https://www.sileceksepeti.com/Ford-Fiesta-125-Bosch-Filtre-Bakim-Seti-2008-2016,PR-3243.html Merhaba aracın model yılı ve motor seçeneklerini paylaşabilirseniz daha doğru fiyatlandırabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20188 yıl Yazar comment_459366 8 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Merhaba aracın model yılı ve motor seçeneklerini paylaşabilirseniz daha doğru fiyatlandırabilirim. Aracım 2011 model 1.25 82 hp benzinli model . Parça olarak : hava, yağ, polen filtreleri ve yağ satışı varmı sizde bilmiyorum. 5w 30 sanırım kullanılıyormuş , hangi marka kullanılır onu pek bilmiyorum. birde gerekirse triger seti değiştirmeyi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20188 yıl comment_459370 slm benim iki hafta önce c max için aldığım malzemelerin fiyatları triger(fomoco marka)orjinal 225tl ,v kayışı orjinal 65tl, devirdaim dolz (ispanya üretim) marka 110 tl, orjinali 250tl. motor yağı (fmy 5w-30)80 tl orjinal, yağ filtre 20 tl orjinal, hava silindirik 40 tl orjinal,polen 70 tl orjinal,yan sanayi 15tl, buji tm orjinal 40 tl belki sana fikir verebilir Şubat 5, 20188 yıl Alp Kaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın