Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456864 Bugün sanayiye gidip aracımın bakımını yaptırdım. Rölanti dengesizliğinden dolayı boğaz kelebeğini temizlettim , bujileri ve buji kablolarını değiştirdim. Bütün filtreleri değiştirdim. Lakin şu iki sorunla karşılaştım. 1-Motor kaputunu açınca tıs sesi duyuyorum. Acaba LPG enjektörü mü diye şüphelendim fakat değil. 2-Lpg’de rölanti 900 ila 1100 arası çalışıyor. Usta dedi ki senin araç hava kaçırıyor , ondan böyle yapıyor. Aracımla trafikte durmaya yakın debriyaj fren veya sadece debriyaja bassam rölanti 1500’e fırlıyor ve araç durunca iniyor. Buradan bilgi alırsam çok sevinirim. Yarın tekrar gitmeyi planlıyorum. --34 dakika sonra eklendi-- Hiç bu sorun ile alakalı bilgisi olan yok mu ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl Yazar comment_457057 Ses bu --13 dakika sonra eklendi-- Koskoca forum da kimse ilgilenmemiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457096 hiç bi bilgim yok hocam düzgün bi ford ustası bul bence o anlar ancak sorunu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın