Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456841 Focus 3 trendx 2012 sahibiyim. Kisa far gostergesi bu araclarda yokmu yoksa benimkimi calismiyor aceba Resimde kısa farlarim acik oldugu halde sadece parklari gosteriyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl Solution comment_456848 Yok. Kullanım kılavuzu bu tür konularda çok işe yarıyor boş zamanınızda okumanızı öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456872 1 dakika önce, Doğan Kestel yazdı: Tesekkur ederim. Klavuzum yok malesef. Buyrunuz, buradan indirebilirsiniz http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20188 yıl comment_456915 2 saat önce, Doğan Kestel yazdı: Önceki arabamda kısa uzun ayrı gösterirdi. Parklar hariç. Diğer arabaları bilmiyorum neydi peki o? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_456923 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: Çoğu araba böyle değil mi? Değil hocam..İlk bana da garip gelmişti..Farklı olsaydı iyiydi..Problem mi değil, o başka. Çoğu araçta; 5 numara: Kısa far 6 numara: Park 14 numara: uzun far şeklinde.. biçimleri vs değişiyor ama temeli bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_456927 56 dakika önce, Halit AYDIN yazdı: Değil hocam..İlk bana da garip gelmişti..Farklı olsaydı iyiydi..Problem mi değil, o başka. Çoğu araçta; 5 numara: Kısa far 6 numara: Park 14 numara: uzun far şeklinde.. biçimleri vs değişiyor ama temeli bu. tamam simgesi o da en azından son 10 yılda görmedim ben kullandıklarım arasında. Fordda yok, VAGda yok (en azından vw audi)(golfte park bile yok, düğme üzerinde gösteriyormuş,en azından bi tarihe kadar mercedeslerde öyle) puntoda yok corollada yok. hyundayi hatırlayamadım --2 dakika sonra eklendi-- 2000 model clio symbolde vardı sanki ama emin değilim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın