Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456076 Geçen pazar kırmızı ışıkta beklerken şahinin teki yanımdan 120 civarı ile geçti ve fotoğraftaki gibi aynanın küçük bir parçasını ve sinyal kapağının yarısını kırdı. Ben de aynayı almaktansa sinyal kapağını değiştirmek istiyorum ama internet'te nasıl yapılacağına dair bir bilgi bulamadım kendimiz yapabilir miyiz yoksa işi bilen birisine mi götürmek gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456123 geçmiş olsun.benimde yeni aracımın otoparkta sinyaline vurup kaçmışlar.tırnakları kırılmıştı.bende kapağını değiştirmeyi düşündüm.fakat satılan kapaklar boyasızdı.bende kendim tamir yapmaya karar verdim.benim araçta koltuğa oturunca ayna yeri gösterecek şekilde aynayı ayarladım.aynanın üst kısmı ile plastik aksamı arası 2 parmak yüksekliği kadar açıldı.kapağın içinde ve üst kısmında iki adet tırnak var.onları ince ve uzun tornavida ile bastırırken kapağı elinle yavaşça geriye doğru çekersen kapak çıkıyor.en azından benim araçta böyle.fotoğrafla çizmeye çalıştım umarım yardımcı olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl Yazar comment_456230 @Alp Kaya teşekkürler abi umarım da öyle olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın