Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455456 Merhabalar, arkadaşlar ekranda görünen bir simge var o nedir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Sağ üst köşedeki simge. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Solution comment_455458 Şeritte Kalma Yardımcısı Sistemi açmak veya kapatmak için direksiyon simidinin kolu (soldaki olması lazım) üzerindeki düğmeye basın. Yatay eksende içe doğru giren bir tuş olması lazım veya aynı yerde alt/üst oynayan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455459 Şeritte Kalma Yardımcısı [emoji4] Sistemi açmak veya kapatmak için direksiyon simidinin kolu (soldaki olması lazım) üzerindeki düğmeye basın. Yatay eksende içe doğru giren bir tuş olması lazım veya aynı yerde alt/üst oynayan.Bende çıkmıyor bu MCA da kaldırıldı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455461 3 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Bende çıkmıyor bu MCA da kaldırıldı mı? Şerit takip yok mu sende? 2014/2015’teki test araçlarında vardı. Belki sistem açık uyarı Yeri/şekli değişti o aklımda değil veya solda arabasız ekran açıkken böyledir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455462 Şerit takip yok mu sende? 2015’deki test araçlarında vardı. Araç tekno paket şerit takip var . Ancak bizde araç resminin kenarında çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455463 Şimdi, Özer Aksu yazdı: 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şerit takip yok mu sende? 2015’deki test araçlarında vardı. Araç tekno paket şerit takip var . Ancak bizde araç resminin kenarında çıkıyor O zaman yukarda tahmin ettiğim gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455465 O zaman yukarda tahmin ettiğim gibi.Bu arada kaç gündür trafik işaret tanıma ile uğraşıyorum bizim araçlarda kamera vs herşeyi ile var aktif etmeme rağmen çalışmadı. Kalibrasyon gerekiyormuş. TR'de kaldırılmasındaki amaç ne navigasyon nedeni ile mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455468 1 dakika önce, Özer Aksu yazdı: TR'de kaldırılmasındaki amaç İşaretlerin anlamsız ve yersiz dizilişinden olabilir mi? Bu arada şerit takip sisteminin küçücük bir işaret olarak görülmesi de çok manidar, şeritte kalmayı beceremeyecek kadar dikkati dağılmış birinin onu görmesi mi bekleniyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455472 53 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bu arada şerit takip sisteminin küçücük bir işaret olarak görülmesi de çok manidar, şeritte kalmayı beceremeyecek kadar dikkati dağılmış birinin onu görmesi mi bekleniyor? Bu sadece "hız kontrol sistemi kapalı" istersen devreye al uyarısı gibi. Normalde ekranın yarısında araba şekli var ve tabi istersen direksiyon titriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455475 İşaretlerin anlamsız ve yersiz dizilişinden olabilir mi? [emoji4] Bu arada şerit takip sisteminin küçücük bir işaret olarak görülmesi de çok manidar, şeritte kalmayı beceremeyecek kadar dikkati dağılmış birinin onu görmesi mi bekleniyor?O konuda haklısın cem abi . Ancak sesli uyarı da var görsellik dışında ,meselâ belirlenen hız limitinin +10 +20 km/h üstünde sesli ikaz var . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455489 43 dakika önce, Özer Aksu yazdı: 56 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: O zaman yukarda tahmin ettiğim gibi. Bu arada kaç gündür trafik işaret tanıma ile uğraşıyorum bizim araçlarda kamera vs herşeyi ile var aktif etmeme rağmen çalışmadı. Kalibrasyon gerekiyormuş. TR'de kaldırılmasındaki amaç ne navigasyon nedeni ile mi. Bende uğraşıyorum trafik işaretleri tanıma için Rus formunda da araştırdım ipma modülünü yapılandırma mız gerekli galiba değerleri buldum ancak daha ugrasmadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl Yazar comment_455490 Bu sadece "hız kontrol sistemi açık" istersen devreye al uyarısı gibi. Normalde ekranın yarısında araba şekli var ve tabi istersen direksiyon titriyor [emoji3] Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Şerit takip sistemini aktif edince direksiyon titriyor oda çok can sıkıcı. Sadece ekranda gösterme nasıl yapılıyor. Şuanda kapattım şerit takip sistemini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455492 Ekranda görülen sembol şerit takip sisteminin devre dışı olduğunu gösteriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20188 yıl comment_455497 8 dakika önce, Ali Erhan Güven yazdı: Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Şerit takip sistemini aktif edince direksiyon titriyor oda çok can sıkıcı. Sadece ekranda gösterme nasıl yapılıyor. Şuanda kapattım şerit takip sistemini. Sanırım yok, videoda yanlış söylemişim. Alarm dediği titreşim olması gerekiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın