Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Resimdeki Işaret Nedir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, arkadaşlar ekranda görünen bir simge var o nedir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Sağ üst köşedeki simge. Teşekkürler.7a285035b310d02014f3e38a2e4b08e1.jpg

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Şeritte Kalma Yardımcısı :) 

Sistemi açmak veya kapatmak için direksiyon simidinin kolu (soldaki olması lazım) üzerindeki düğmeye basın. Yatay eksende içe doğru giren bir tuş olması lazım veya aynı yerde alt/üst oynayan.

Yanıtlama zamanı:
Şeritte Kalma Yardımcısı [emoji4] 
Sistemi açmak veya kapatmak için direksiyon simidinin kolu (soldaki olması lazım) üzerindeki düğmeye basın. Yatay eksende içe doğru giren bir tuş olması lazım veya aynı yerde alt/üst oynayan.
Bende çıkmıyor bu MCA da kaldırıldı mı?
Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Bende çıkmıyor bu MCA da kaldırıldı mı?

Şerit takip yok mu sende? 2014/2015’teki test araçlarında vardı. 

Belki sistem açık uyarı Yeri/şekli değişti o aklımda değil veya solda arabasız ekran açıkken böyledir.

Yanıtlama zamanı:
Şerit takip yok mu sende? 2015’deki test araçlarında vardı. 
Araç tekno paket şerit takip var . Ancak bizde araç resminin kenarında çıkıyor
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu yazdı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:
Şerit takip yok mu sende? 2015’deki test araçlarında vardı. 

Araç tekno paket şerit takip var . Ancak bizde araç resminin kenarında çıkıyor

O zaman yukarda tahmin ettiğim gibi.

Yanıtlama zamanı:
Bu arada kaç gündür trafik işaret tanıma ile uğraşıyorum bizim araçlarda kamera vs herşeyi ile var aktif etmeme rağmen çalışmadı. Kalibrasyon gerekiyormuş. TR'de kaldırılmasındaki amaç ne navigasyon nedeni ile mi.
Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

TR'de kaldırılmasındaki amaç

İşaretlerin anlamsız ve yersiz dizilişinden olabilir mi? :)

Bu arada şerit takip sisteminin küçücük bir işaret olarak görülmesi de çok manidar, şeritte kalmayı beceremeyecek kadar dikkati dağılmış birinin onu görmesi mi bekleniyor?

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Bu arada şerit takip sisteminin küçücük bir işaret olarak görülmesi de çok manidar, şeritte kalmayı beceremeyecek kadar dikkati dağılmış birinin onu görmesi mi bekleniyor?

Bu sadece "hız kontrol sistemi kapalı" istersen devreye al uyarısı gibi. Normalde ekranın yarısında araba şekli var ve tabi istersen direksiyon titriyor :D 

Yanıtlama zamanı:
İşaretlerin anlamsız ve yersiz dizilişinden olabilir mi? [emoji4]

O konuda haklısın cem abi . Ancak sesli uyarı da var görsellik dışında ,meselâ belirlenen hız limitinin +10 +20 km/h üstünde sesli ikaz var .

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Özer Aksu yazdı:
56 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bu arada kaç gündür trafik işaret tanıma ile uğraşıyorum bizim araçlarda kamera vs herşeyi ile var aktif etmeme rağmen çalışmadı. Kalibrasyon gerekiyormuş. TR'de kaldırılmasındaki amaç ne navigasyon nedeni ile mi.

Bende uğraşıyorum trafik işaretleri tanıma için Rus formunda da araştırdım ipma modülünü yapılandırma mız gerekli galiba değerleri buldum ancak daha ugrasmadim 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bu sadece "hız kontrol sistemi açık" istersen devreye al uyarısı gibi. Normalde ekranın yarısında araba şekli var ve tabi istersen direksiyon titriyor [emoji3] 
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Şerit takip sistemini aktif edince direksiyon titriyor oda çok can sıkıcı. Sadece ekranda gösterme nasıl yapılıyor. Şuanda kapattım şerit takip sistemini.
Yanıtlama zamanı:

Ekranda görülen sembol şerit takip sisteminin devre dışı olduğunu gösteriyor 

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Ali Erhan Güven yazdı:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Şerit takip sistemini aktif edince direksiyon titriyor oda çok can sıkıcı. Sadece ekranda gösterme nasıl yapılıyor. Şuanda kapattım şerit takip sistemini.

Sanırım yok, videoda yanlış söylemişim. Alarm dediği titreşim olması gerekiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.