Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Biraz adrenalin :) Videolar tamamen yerli :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Konuyu görünce bu videoyu paylaşıcaktım bende :) inanamadım buna ya kadranda bozukluk olabilirmi ?

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 7,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Megafon anonsu "Şşşişt dağılın bakiiim..."

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Ay bunada boy boy hayatım ya (sonuna kadar izleyin)

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

TEG LS vtec 2.000cc SC6262 turbo 1 ve 2 nci vitesler 0.9 bar 3 ncü viteste 1.5 bar 4 ve 5 nci viteslerde 2 bar HULK K20Z1 blok oem gömlek PT67 turbo 0.62 bar

Yanıtlama zamanı:

Üretimi durduğu için o kadar ÜzÜldÜmki temiz bi tane bulursam asla kaçırmicam borç yapıp alıcam ilerde tabi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konuyu gÖrünce bu videoyu paylaşıcaktım bende :D inanamadım buna ya kadranda bozukluk olabilirmi ?

Kadranda bi sıkıntı yok gayet sağlıklı. O araç türkiyenin en hızlı eklarından biri :mad: Direksiyondaki Şahıs minikslerden ahmet 120 kgluk bir kütle yanda kucağında laptop olan kişide DR. Ecu Özgün türkiyede ilk trubo vtec(600hp) yapan kişi oda nerden baksan 100 kg vardır bide arkada yolcuları var o kim bilmiyorum. O kadar ağırlığa rağmen araç Öyle hızlanıyor :zha: Kişisel bir olaydan Ötürü Ahmet ve Hilmi kardeşleri sevmem ancak yaptıkları iş takdirlik :D

üretimi durduğu için o kadar üzüldümki temiz bi tane bulursam asla kaçırmicam borç yapıp alıcam ilerde tabi :D

Birazcık sabırlı olsaydın f3 tit-x tdci fiyatına cici cici s2k bulurduk sana :D

Ama onun kadar ekonomik olurmuydu bilmem :D

Yanıtlama zamanı:

Şuan Amcam 50 yaşında dizel bi aracı var bide yanında Mercedes SL600 var haftasonları kullanıyor onun gibi inşallah :kıhkıh: tabi 30 yaşlarımda S200 çok mortlaşmadan :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amcanın keyfi ayrı R129 kasa zannedersem SL600 O araç ile s2k bir değilki o zaman bi tadı kalmaz :D Bence seni vakti geçmeden s2000 sahibi yapalım :D

Alır almaz 300 hp yaparız zaten :D Fazlası haram f20c ye :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Aynen R129 kasaymış ismini bilmiyordum :kıhkıh: Ya o performans için değil üstü açık dolaşıyor işte Lorinser eklentilerde yaptı uğraşıyo baya

Yanıtlama zamanı:

artık yatmadan önce ogün okuycam...uykumu getiriyor acayip negerek var...Nietzsche Ağladığında okumaya... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen R129 kasaymış ismini bilmiyordum :kıhkıh: Ya o performans için değil üstü açık dolaşıyor işte Lorinser eklentilerde yaptı uğraşıyo baya

Performansa ihtiyacımı var yahu :D 367 hp V12 makina var o nazlı kızın kaputunun altında :D

Benimde çok sevdiğim bir modeldir kendileri :D

Yanıtlama zamanı:

Ehliyeti alalı 3 sene oldu hala alamadım ondan :D Güven veremedim heralde hala :kıhkıh: neyse konumuzu dağıtmayalım videolara devam :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güvenle alakası yok bence. O tarz insanlar için o araçlar çok değerlidir. Kimsenin kullanmasına gönülleri razı olmaz. Bizim eniştedede (halamın eşi) 68 model 200 d mercedes var. Haftasonu kullanmaya bile kıyamaz. Daevoo tico ile gider heryere :kıhkıh: çok değerlidir onun için :D

Bende benzer bir modele sahip olsaydım bende kimseye vermezdim muhtemelen :D

Yanıtlama zamanı:

Konuyu bölmek istemiyorum cevap almak istedim sadece silebilirsiniz adminlerim :kıhkıh: Ogün sis farlarını xenon yapmak istiyorum 6000k farlarımla aynı renk olsun diye mtec buldum 190 TLye ama bir sürü serisi var H7 H11 anlamıyorum hiç ne farkediyor diye önerebileceğin bi marka model varmı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mtec iyidir. h7 h11 falan ampül modelleri :kıhkıh:

Senin aracının sis farları h11 55w

mtecin h11 xenon seti sana uyar :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.