Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451283 2016 fokus model aracıma lpg taktırdım 15bin bakımını özel serviste yaptırdım.aracımın akü garantisi devam ediyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20178 yıl comment_451390 Akü garantisi var. Kardeşimin aracına geçen yıl garantiden değişim yapıldı. Değişimi yapan servis İskenderun Ford Ovalı. Araç üzerinden varta akü çıktı, takılan akünün üzetinde ford yazıyordu ama markasını anlayamadık. Büyük ihtimalle mutlu aküdür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl Yazar comment_453203 Arkadaşlar günaydın. 2016 Aralık ayında trafiğe çıkan aracın aküsü ün itmesi normal mi. Aracım 16binde 6binde lpg taktırmak onun etkisini oldu acaba. Birde aracımda lpg taktırdığımdan dolayı üzeri deki orijinal akünün garantisi geçersizmi olmuştur. Akü alınca kaç amper ve hangi marka almalıyım. Aracım lpg li olduğundan yüksek amper akü alsam aracım zarar görür mü Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453210 Bakımı yetkili servis dışında yaptırmışsınız, garantiden değişeceklerini sanmam. Bosch-Varta-Mutlu markalarının hepsi iyidir. Üzerindeki akünün bir üst amperini alabilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl Yazar comment_453219 Aracımı takviyeli çalıştırdıkları sonra Çankırı Muğla arası 800 km gidiş ve 800 km geliş yaklaşık 1600 km yaptım ve akü 2hafta dayandı. Dün yine çalışmadı takviye ile çalıştırdım. Aküyü elektirikçide şarj ettirmeyi denesem mi yoksa yeni mi akü alayım. Birde ilk defa bu sabah kontak açtıktan sonra kırmızı renkle artı ve eskiyi gösteren akü şeklinde bi uyarı yandı göstergeleri tüm ışıklar gitti o gitmedi. Araç çalıştıktan sonra söndü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453224 10 dakika önce, hüseyin ö yazdı: eskiyi gösteren akü şeklinde bi uyarı yandı göstergeleri tüm ışıklar gitti o Akü bitmiş, heleki bu soğuk havalarda kendine gelmez artık, değiştirin kafanız rahat olsun. Ama önce bir kaçak kontrolü yaptırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453225 Bakımları yetkili servisde yaptırmayan bir araç garanti dışı kalır. Sonradan LPG'ye dönüştürülen araçların motor bölümü garanti dışı kalır. Bu durumda akünüzü garantiden değiştiriceklerini düşünmüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453228 Bakımların dışarda yapılması ile garanti kesinlikle iptal olur demek yanlış bilgi. Dışarda uygun yapılmazsa kalır ancak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453231 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bakımların dışarda yapılması ile garanti kesinlikle iptal olur demek yanlış bilgi. Dışarda uygun yapılmazsa kalır ancak. Oem yedek parça, fatura vs. haklısın. Lakin kaç kişi bu şekilde yaptırıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl Yazar comment_453233 Aküyü değiştircem arkadaşlar akü kaç amper akü almalıyım. Birde akü fiyatları nekadar bilen varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453237 5 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Oem yedek parça, fatura vs. haklısın. Lakin kaç kişi bu şekilde yaptırıyor? Kaç kişinin ne yaptığından ziyade bilgiyi doğru vermek gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453239 1 dakika önce, hüseyin ö yazdı: Aküyü değiştircem arkadaşlar akü kaç amper akü almalıyım. Birde akü fiyatları nekadar bilen varmı Söyledim ya Hüseyin, üzerinde 60A varsa bir üst amperini al. 300 tl civarıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl Yazar comment_453246 Marka önemli acaba iyisini almak istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453252 25 dakika önce, hüseyin ö yazdı: Marka önemli acaba iyisini almak istiyorum Hüseyin, ya okumuyorsun yazılanları ya da beni ciddiye almıyorsun, ya da aynı şeyleri birden fazla kişiden duymak istiyorsun ! Hangisi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl comment_453253 Varta, Bosch, Mutlu 72 amper alın. Start stop varsa araçta ona uygun olmasına dikkat edin. Kesin bilgidir! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın