Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Sw Almayı Düşünüyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

öncellikle hayırlı günler dilerim yanlışlık yaptığım yada kuralları ihlal edersem beni uyarırsanız sevinirim.Arkadaşlar 1 hafta 10 gün içinde focus SW almayı düşünüyorum özellikle Trend x paket bakıyorum Trend ile Trend x paket arasındaki farkları ve SW aracın avantaj ve dezavantajlarını sizlerin yardımını alarak iyice bigi sahibi olmak istiyorum aracı dizel almayı düşünüyorum kronik sorunları varmıdır yardımınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.

Yanıtlama zamanı:

Trendx de hız sabitleme mevcuttur.

SW nin dezavantajının olduğunu düşünmüyorum, avantajı daha büyük bagaj hacimi ve arka koltuğu öne yatırmanızla oluşacak olan devasa alan.

TR de sw kasa tutulmasada kullanışlılık bakımından sizi üzeceğini düşünmüyorumki zaten direk sw almak istiyorsunuz.

Bakın elin avrupalısına sw, mpv, pickup kullanıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok teşekkür ederim daha önceen 2006 model 307 SW kulanıyordum o araçta çok alıştım genişliğe yakıt olarak biraz farklı olacak ama focus un sağlamlığı buna değer diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

307 1,6 hdi ile focus 1,6 tdci aynı motoru kullanır. Yakıt olarak aralarında ondalıklı değerlerde farklar vardır. Ben kendi focusumla uzun yolda 3,2 ye kadar düşürebiliyorum yakıt tüketimini. Şehir içinde şu an kış lastikleriyle  5,2 lt yakıyorum. ümraniye tuzla gebze kartal pendik arası mekik dokuyorum sürekli. 7 senedir kullanıyorum aracımı. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım. 200000 km de şu an aracım. 2006 F2 Ghia 1,6 tdci

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Öyle bir şey yok :) 

Nereden biliyorsun :kıhkıh: 

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cevaplar için teşekkür ederim şimdi farkına vardığım bir olay var benim alacağım araç 2011 model ve buna Ford 2.5 diyorlar yeni öğrendim bunu [emoji848][emoji3]

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Öyle bir şey yok :) 

İlk mesajda Model belirtilmedi.

Mcalarda hız sabitleme mevcut.

Yanıtlama zamanı:
49 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

İlk mesajda Model belirtilmedi.

Mcalarda hız sabitleme mevcut.

Konu F2 kısmına açılmış, bu yeterli. 2 de de 2.5 ta da yok. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Konu F2 kısmına açılmış, bu yeterli. 2 de de 2.5 ta da yok. 
Hız sabitleyici varmış öyle dediler yarın Antalya'ya yola çıkıyorum kısmetse alıp dönecem en kısa sürede de resim paylaşımı yapacağım [emoji16]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.