Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Tampon Tadilat Boyası


Resul özdemir

Soru

3.5 kasa aracin kapi altlari ve tampon altlarindaki siyah marspiyelleri vs aracin renk koduyla bir yil once beyaza boyattim. Boyacim iyi is cikardi. Ancak zamanla kaldirim, parke ve mucur taslarin etkisiyle bazi yerlerde sokulmeler oldu. Alttaki siyah zemin gozukuyor. Arac pisken sorun yok ama yikayinca gozume batiyor. Ben buralara nasil mudahale edeyim. Boya kodu ile sprey uygulamami yapayim yoksa boya seklinde uygulanan kaucuk kaplamami yapayim. Yada varmi bilinen saglikli baska bir uygulama..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 1 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ben senelerden beri aracın rengine yakın(hatta bazen birebir aynı denk geliyor,metalik bile olsa)OJE arayıp buluyorum ve küçük nokta şeklindeki,taş izi v.s boya atmalarını onunla hallediyorum.Tabi atma büyükse orada olmaz,ona zaten yapılacak birşey yok boyatmaktan başka.Spreyle felan olmaz o iş,yada olsa bile kesinlikle belli eder.Bu sonradan boyanan plastik aksamlar gerekli özen gösterilip boyanmadıysa zamanla atar,orada kusursuz boyama  kadar altta uygulanan hastar boya çok önemlidir.Bu işte çok iyi olan kaportacılarda sıra bekleyenleri bilirim ben.Şuanki aracımın'da etekleri boyasız plastik,ve bende boyatmayı düşünüyorum(tabi kit almazsam)bu yüzden önce o işte uzman bir yer araştırması yapıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.