Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20178 yıl comment_445340 merhaba arkadaşlar aracıma bakım yaptırdıktan sonra(polen filitresi de değişmişti) havalar sıcakken ayaklarıma bir yerlerden sıcak geliyordu, havalar soğudu şimdi de soğuk geldiğini hissediyorum elimle yokluyorum ama belli belirsiz geliyor nereden hava geldiğini kestiremiyorum. kaloriferin verimide düştü sanırım polen filtresinin kapağını düzgün takmadılar yada vidalarını takmadılar. bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz? pedalların oraya bu hava nereden geliyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20178 yıl Yazar comment_445612 kimsenin başına gelmedi mi böyle bir durum. bu sıkıntı bi benim arabada mı var acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20178 yıl comment_445618 41 dakika önce, aykut kayseri yazdı: kimsenin başına gelmedi mi böyle bir durum. bu sıkıntı bi benim arabada mı var acaba Bu başlıkta epeyi konuşuldu ama bir sonuca varılamadı: Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20178 yıl Yazar comment_446471 03.11.2017 - 15:58 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bu başlıkta epeyi konuşuldu ama bir sonuca varılamadı: teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın