Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440879 Merhaba arakadaşlr aracıma park sensörü aldım bunu montaj yapmak istiyorum fakat ölçüleri bilmiyorum ne kadar Aralık’la yapılmalı ve köşe tanpona takılırmı aracım hatchback focus 2 bunu ölçüleri için yarıdıcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl comment_440880 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl Solution comment_440881 Belirli ölçülere çok takılmayın göz kararı köşeleri belirleyin sonra mevcut ölçüyü 3'e bölerek çıkartırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 20178 yıl Yazar comment_440883 Teşekkürler Aralardaki mesafe önemlimi peki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl comment_440983 19 saat önce, Abdullah Acar yazdı: Teşekkürler Aralardaki mesafe önemlimi peki kritik değil, göz kararı fotoğraftaki şekilde eşit aralıklı takın yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20178 yıl comment_441259 Merhaba arakadaşlr aracıma park sensörü aldım bunu montaj yapmak istiyorum fakat ölçüleri bilmiyorum ne kadar Aralık’la yapılmalı ve köşe tanpona takılırmı aracım hatchback focus 2 bunu ölçüleri için yarıdıcı olursanız sevinirim Focus 2 aracıma kendim takmıştım tamponun arkasında sensor yerleri var yatıp bakarsanız görürsünüz çok ince matkapla merkezlerinden delin sonra sensörün içinden çıkan panc la deliği büyütün sonra da montajı yapın kolay gelsin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın