Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439724 Merhabalar , Aracımı yedek anahtari ile kullaniyodum bi kac gündür uzaktan kumanda ara sıra arabayı açmıyor/kapamiyordu bugün komple gitti isin kötüsü alarm devreye girdi araci acabiliyorm calistirabiliyorum ama kumanda alarmi devreden çıkarmadığı için sürekli ötüyor sorun anahtarmi yoksa araç icindeki alicidanmi acaba? tecrubelerinizi ve Yardimlarinizi bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439742 tahminim kumandanın pili bitmiş veya bitmek üzere.yeterli sinyali gönderemiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl Yazar comment_439745 Kumanda pilini yeni degistirdik ama alicidan supheleniyorum biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20178 yıl comment_439858 kumanda pilini değiştirdikten sonra alarm cihazına tanıtman gerekebilir.kumandayı tanımıyordur.başka bir araçta başıma gelmişti.elektrikçi alarmın beyninin ordaki bir düğmeye basılı tutup aynı anda kumandanın tuşunada 10 saniye basılı tutup eşleştirince düzelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20178 yıl Yazar comment_440036 Problem tamirci vasitasyla çözüldü alarm beyni ve gem modülü arasinda bi frekans uyumsuzluğu oldugundan dolayi kumanda devre disi kalmış alarmı iptal ettik kumanda çalışıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın