Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2004 Lpgli Focus Buji Tavsiyesi


Onur Can

Soru

Merhabalar.Araçta ayagımı gazdan cekince ve gaza yüklenince silkelenmeler oluyor yani araç sarsılıyor.Bujidenmiş sanırım.Buji olarak bosch marka lpg bujisimi daha iyi olur yoksa sizin onerdikleriniz mi?

Onur Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

130,000 km'dir kulladığımız lpg li focus 2 miz var.İlk aldığım zamanlar bende lpg için daha iyi dedikleri Bosch iridyum buji kullanıyordum.Ama sonra kullanım tecrübelerime göre normal bujiden hissedilir derece bir fark göremedim.Görebildiğim tek fark ödediğim fazla paralar oldu.Uzun zamandırda fomoco orjinal buji kullanıyorum.Silkeleme gibi bir şikayetim falan yok.Eğer sorununuz ateşleme kaynaklı ise orjinal buji,buji kablosu ve bobin kullanın.Tabi bu benim şahsi fikrim.Farklı düşüncesi olan arkadaşlar olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yaklaşık 2 hafta önce 10 bin bakımı esnasında tanıdık bir abimin önceki arabası olan mondeo için almış olduğu uyumsuz çıkınca 150 km kullanıp çıkardığı Ngk nın Lpg4 iridyum buji takımını taktım. Devirlenme hızı artmak ile birlikte alt devirlerde arada bir olan dalgalanma yok oldu.Belkide yapmış olduğum bakımların etkisi vardır bujide iş yoktur :P

Bakım: Mobil 3000 5w-30 yağ değişimi, filitre değişimi,hava filtresi değişimi ile birlikte boğaz kelebeği temizliği,maf sensörü temizliği,rolanti ayarlayıcısı ( By-pass ventili) temizliği yapıldı. 

--4 dakika sonra eklendi--

20171221_223902.jpg

20171222_093817.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.