Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2004 Lpgli Focus Buji Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar.Araçta ayagımı gazdan cekince ve gaza yüklenince silkelenmeler oluyor yani araç sarsılıyor.Bujidenmiş sanırım.Buji olarak bosch marka lpg bujisimi daha iyi olur yoksa sizin onerdikleriniz mi?

Onur Can tarafından düzenlendi

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

130,000 km'dir kulladığımız lpg li focus 2 miz var.İlk aldığım zamanlar bende lpg için daha iyi dedikleri Bosch iridyum buji kullanıyordum.Ama sonra kullanım tecrübelerime göre normal bujiden hissedilir derece bir fark göremedim.Görebildiğim tek fark ödediğim fazla paralar oldu.Uzun zamandırda fomoco orjinal buji kullanıyorum.Silkeleme gibi bir şikayetim falan yok.Eğer sorununuz ateşleme kaynaklı ise orjinal buji,buji kablosu ve bobin kullanın.Tabi bu benim şahsi fikrim.Farklı düşüncesi olan arkadaşlar olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 8 yıl 2004 collection teleflex marka tüplü aracımı kullanırken hep standart buji kullandım bir sorun yaşamadım.

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 2 hafta önce 10 bin bakımı esnasında tanıdık bir abimin önceki arabası olan mondeo için almış olduğu uyumsuz çıkınca 150 km kullanıp çıkardığı Ngk nın Lpg4 iridyum buji takımını taktım. Devirlenme hızı artmak ile birlikte alt devirlerde arada bir olan dalgalanma yok oldu.Belkide yapmış olduğum bakımların etkisi vardır bujide iş yoktur :P

Bakım: Mobil 3000 5w-30 yağ değişimi, filitre değişimi,hava filtresi değişimi ile birlikte boğaz kelebeği temizliği,maf sensörü temizliği,rolanti ayarlayıcısı ( By-pass ventili) temizliği yapıldı. 

--4 dakika sonra eklendi--

20171221_223902.jpg

20171222_093817.jpg

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Kasım Göz yazdı:

boğaz kelebeği temizliği,maf sensörü temizliği,rolanti ayarlayıcısı ( By-pass ventili) temizliği yapıldı. 

Bahsettiğiniz problemlerin düzelmesini bunlara borçlusunuz :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.