Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kim otomobil tasarımcısı olmak istemez ki!


Ümit Vaysaloğlu

Önerilen Mesajlar

Tasarımcı olmak veya otomotivde çalışmak isteyenlere fırsat!!!

Tofaş’tan İtalya’da Burslu Lisansüstü Eğitim İmkanı!

Türk otomotiv sanayinin öncü kuruluşu Tofaş, insana yatırım ilkesi doğrultusunda Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle üniversite son sınıfta okuyan gençlere İtalya’da burs imkânı sunuyor. “Bir Ayağın İtalya’da Olsun” sloganıyla Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Tasarım alanlarında İtalya’da lisansüstü eğitim almak isteyen öğrencilere seslenen Tofaş, 15 Şubat tarihine kadar sürecek başvurular kapsamında aradığı kriterlere uyan öğrencilerin 2 yıl boyunca okul ücreti, barınma ve cep harçlığı olmak üzere tüm masraflarını karşılıyor. Aldıkları karşılıksız bursla Politecnico Di Torino ve Politecnico Di Milano üniversiteleri’nde ücretsiz İngilizce lisansüstü eğitim alma fırsatını elde edecek genç yetenekleri ise Türkiye’ye döndüklerinde Tofaş’ta çalışma fırsatı bekliyor.

Temelleri Koç Topluluğu’nun kurucusu merhum Vehbi Koç tarafından atılan, Koç Holding ile Fiat S.p.A.’nın eşit hissedarı olduğu ve günümüzde Fiat’ın dünya çapındaki 3 stratejik üretim merkezinden biri olan Tofaş, “Makine ve Endüstri Mühendisliği” ile “Tasarım” alanlarında İngilizce lisansüstü eğitim arayışındaki genç yeteneklere burs imkânı sunuyor. Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle ve “Bir Ayağın İtalya’da Olsun” sloganıyla özellikle üniversitesi son sınıf öğrencilere seslenen Tofaş, Politecnico Di Torino ve Politecnico Di Milano üniversiteleri’nde ücretsiz lisansüstü eğitim alma fırsatı sağlıyor.

Son Başvuru 15 Şubat!

15 Şubat tarihine kadar [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılacak başvuruların değerlendirme sonuçlarına göre burs kazanan öğrencilerin Politecnico Di Torino ve Politecnico Di Milano üniversiteleri’nde 2 yıl sürecek İngilizce lisansüstü eğitimleri esnasındaki okul ücreti, barınma ve cep harçlığı olmak üzere tüm masraflarını ise Tofaş karşılıyor. İngilizce dil seviyesi ve not ortalaması gibi kriterleri uygun olup, tüm değerlendirmeler sonrası karşılıksız burs kazanarak İtalya’da lisansüstü eğitimini tamamlayan genç yeteneklere Türkiye’ye döndüklerinde Tofaş’ta iş imkânı da sunuluyor.

(Alıntıdır.)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla Hasancım Skoda artık favorit değil :kıhkıh:

Ben hemen hemen her modelini seviyorum. Fiyatına göre gayet mantıklı donanımlı ve konforlu araçlar. Sadece roomster biraz garibime gidiyor :kıhkıh:

İnanmıyorum.... :D

Roomsterın arkası ile önünü tasarlayanlar birbirleriyle çok sonra tanıştılar.. :D Garipsemek normal... :D Bende seviyorum her modelini.. Hele Yeti ile Superb'i ayrı bir seviyorum.. :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.