Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus MK2 1.6 TDCI Motor Çalışıp Duruyor


Eren D.

Soru

öncelikle herkese selamlar. 2007 focus 1.6 tdci trend aracımla ilgili bir sorun hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. İlk çalıştırmada motor çalışıyor, bir kaç saniye sonra stop ediyor. sonra tekrar kontak çevirdiğimde çalışmıyor, sanki yakıt bitmiş gibi. Bir kaç kere böyle tekrarlayınca çalışıyor normal kullanıyorum. Servise götürdüm cihaza bağladılar bir kaç önemsiz elektrik problemi var dediler hallettiler ama yine yapabilir mazot pompasından olabilir dediler. Hala aynı sorun teşkil etmekte tam teşhiste konmadı fikri olan var mı sorun ne olabilir ne yapamlıyım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

arkadaşım senin sorununla alakalımı bilmem ama pazartesi turbo açmadığı için egr valfini değiştirdim.ilk denemede araç çalışıp stop etti.sonra biraz gidince tekrara stop etti. ustayı çağırdım.araç turbo çalışmayınca egr biraz kurum yapmış. kapalı kalıyor o yüzden araç havayı kapatıyor stop ediyor dedi.biraz kullanınca düzeldi.sizin araçta hava yı kapatıyor olabilirmi ilk çalıştırmada.hava filtresinin ordaki sensörü temizmi? benim araçta 2007 model.ben geçen yıl temizlemiştim.aracım sarsıntılı çalışıyor ve yokuşta devir azalıp çoğalıyordu.şimdi düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

çalışıp kullanmaya başladıktan sonra stop etmiyor, normal gibi gerçi biraz çekişi düşük gibi. servis net bişey demedi mazot pompasından olabilir dedi anlamadım. yakıtı ucuz bir yerden almıştım en son ondan olabilir mi, pislik falan olabilir mi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

cevabını kendin vermişsin.ucuz mazot.kesinlikle tavsiye etmem.başına iş alırsın arkadaşımın biri izmirde aytemiz petrolden ucuz mazot aldı 2015 clio.aracı servise götürdü.mazot filtresi değişmiş.düzelmiş.ben sadece opetten yakıt alırım.shell fazla yakıyor, petrol ofisi kalkışta aracı titretiyor,gözlemlerim bu yönde.aracına iyi mazot almanı tavsiye ederim.düzelmezse depo bitene kadar kullan,tamamen bitmeden tekrar al ve mazot filtreni değiştir.ben kendim değiştirdim.tavsiyem bu yönde.en iyisini siz bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.