Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20188 yıl comment_476273 Mrb bu konu başıma geldi ve tcm beyinidegisti sıkıntı gitti gibi tabi daha 1000 km falan oldu beyin değiştikten sonra benim görüşüm kronik ama servis bunu kabul etmedi uzun bir tartışma ve araştırma sonrası serviste 2.500 TL orijinal garantili değişti parça banada su ,elektrik voltajinin düzensizliği vs gibi bunlar yapabilir dediler ama sorun şuan gitti geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl comment_476366 17.07.2018 - 20:23 tarihinde, Fuat Yğ yazdı: Mrb bu konu başıma geldi ve tcm beyinidegisti sıkıntı gitti gibi tabi daha 1000 km falan oldu beyin değiştikten sonra benim görüşüm kronik ama servis bunu kabul etmedi uzun bir tartışma ve araştırma sonrası serviste 2.500 TL orijinal garantili değişti parça banada su ,elektrik voltajinin düzensizliği vs gibi bunlar yapabilir dediler ama sorun şuan gitti geçmiş olsun Servisin değiştirmesini nasıl sağladınız? Benim aracım lpgli olduğu için lpg varken bakmayız bile denildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl comment_476412 Bazı servisler bakmıyor örneğin Eskişehir otokoc fakat bazıları Ankara tan oto Malatya Ilıcak vs bu yetkili servisler baktı yani kimi servis bakıyor kimi içeri dahi almıyor LPG var diye fakat bu arabayı satarken satıyorlar Türkiye şartlarında LPG siz binmek te biraz zor .neyse biraz zorlayin olmazsa çevre illerinizdeki servislre basvurun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20188 yıl comment_476421 Bir saat önce, Fuat Yğ yazdı: Bazı servisler bakmıyor örneğin Eskişehir otokoc fakat bazıları Ankara tan oto Malatya Ilıcak vs bu yetkili servisler baktı yani kimi servis bakıyor kimi içeri dahi almıyor LPG var diye fakat bu arabayı satarken satıyorlar Türkiye şartlarında LPG siz binmek te biraz zor .neyse biraz zorlayin olmazsa çevre illerinizdeki servislre basvurun Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506255 Arkadaşlar tcm beyni degisti benimde fakat sorunum sizden farklı belirtiler verdi. Kontagi cevirdigimde arac esp isigi yakıyordu ve bazen hemen sonuyir bazen 1 saat biyunca hiç oc sonmuyordu. Isik someyincede araba calismiyordu. Once yazilim atildi 2 gun duzeldi sonra tekrsr isik yandı araba calismadi. Sonunda ozel bir servise gidip 3500 tlye beyni degistirdim. Fakat beyin sifir olsada bu problemi bence yine cikarabilir cunku betin yine ayni kronik sorunlu beyin revizesi belki yeni focusta yapilmistir. Hepinize geçmiş olsun. Haziran 26, 20197 yıl Burak Palaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20242 yıl comment_514617 Merhaba geçtiğimiz ağustos ayının sonlarında aracımın sürerken kendini bir anda 1,3,5 şeklinde vites atması ve p,r,n,d,s konumunda s moduna geçmemesi ara ara saçmalaması gibi sorunlarla karşılaştım ilk önce aküyü değiştirdim. Bilgisiyara bağlantı kurdurarak arızasını sildik fakat sorunum çözülmemişti. Aracın beynini söküp açtık açtığımızda şanzıman beyinin çalışma prensibinde servo motor kontrol sisteminin olduğunu gördüm. Elektronik kartını osilaskop ile ölçümünü sağladığımda "optokuplör" ünde ve kondansatöründe anormal bir değer ile karşılaştım parçanın değişimini yaptım ve güzelce dışını sıvı conta ile kapatıp araca taktık ve sorunsuz bir şekilde 5 aydır kullanmaktayım aracımı. Beyni ayırırken referans aldığım söküm videosu ve pdf i paylaşan video yu ekte bilginize sunarım. https://www.youtube.com/results?search_query=tcm+repair Not: Mesleğim servo spindle motorlar ve sürücüler üzerinde ismi bilindik bir firmada çalışmaktayım tamir ederken tecrübeli olduğum işim olduğundan dolayı tamir edebildim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20242 yıl comment_514619 Bir saat önce, Mustafa Çekiç yazdı: Merhaba geçtiğimiz ağustos ayının sonlarında aracımın sürerken kendini bir anda 1,3,5 şeklinde vites atması ve p,r,n,d,s konumunda s moduna geçmemesi ara ara saçmalaması gibi sorunlarla karşılaştım ilk önce aküyü değiştirdim. Bilgisiyara bağlantı kurdurarak arızasını sildik fakat sorunum çözülmemişti. Aracın beynini söküp açtık açtığımızda şanzıman beyinin çalışma prensibinde servo motor kontrol sisteminin olduğunu gördüm. Elektronik kartını osilaskop ile ölçümünü sağladığımda "optokuplör" ünde ve kondansatöründe anormal bir değer ile karşılaştım parçanın değişimini yaptım ve güzelce dışını sıvı conta ile kapatıp araca taktık ve sorunsuz bir şekilde 5 aydır kullanmaktayım aracımı. Beyni ayırırken referans aldığım söküm videosu ve pdf i paylaşan video yu ekte bilginize sunarım. https://www.youtube.com/results?search_query=tcm+repair Not: Mesleğim servo spindle motorlar ve sürücüler üzerinde ismi bilindik bir firmada çalışmaktayım tamir ederken tecrübeli olduğum işim olduğundan dolayı tamir edebildim. Kıymetli bir deneyim ve çözüm paylaşımı. Teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın