Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46217 Diğer yerleri boyasızdı yani ? Vay be iyi satmışsınız..Boyasız arabayı arabamızı değiştirirken yardımlarınızı bekleriz ozaman.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46218 arabamızı değiştirirken yardımlarınızı bekleriz ozaman.... Tabi tabi bende Hasancığımdan yardımlarını bekleyeceğim...Baksana boyasız arabayı satmış üç güne Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46223 Diğer yerleri boyasızdı yani ? Vay be iyi satmışsınız..Boyasız arabayı Lokal boyaydı. Hatta şöyle baktık gayet net gözüküyordu yani.. eeee o zaman pekte temiz değilmiş... arabamızı değiştirirken yardımlarınızı bekleriz ozaman.... Yakup abi aman aman. Gene götürür focus aldırır. Tabi tabi bende Hasancığımdan yardımlarını bekleyeceğim...Baksana boyasız arabayı satmış üç güne Yakup abi buraya konu açtım. Satışını verdik konuyu kapattım.. Hatırladın mı.. :D O zaman sizleri de tanımıyordum.. Hakkaten konuşmaları okudum koptum.. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/589-satilik-2005-octavia-16-fsi-elegance/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın