Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20179 yıl comment_425934 İyi günler arkadaşlar focus 3 lerde aynada bulunan sinyal ve ayna altı,bagaj ve araç içerisinde bulunan aydınlatmaların ampül tipleri t10 mu kitapçıga baktım ama bulamadım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20179 yıl comment_425987 3 saat önce, İsmail Doğanay yazdı: İyi günler arkadaşlar focus 3 lerde aynada bulunan sinyal ve ayna altı,bagaj ve araç içerisinde bulunan aydınlatmaların ampül tipleri t10 mu kitapçıga baktım ama bulamadım? Evet hepsi t10. Fakat arabanın ampülde arıza olduğunu sanıp elektriği kesmemesi için orj watt değerindeki t10 ledleri kullanmanız gerekiyor. Hatta led i satanlar canbus özelliklidir dedikleri ürünlerden almanı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20179 yıl Yazar comment_425996 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Evet hepsi t10. Fakat arabanın ampülde arıza olduğunu sanıp elektriği kesmemesi için orj watt değerindeki t10 ledleri kullanmanız gerekiyor. Hatta led i satanlar canbus özelliklidir dedikleri ürünlerden almanı tavsiye ederim. piyasadaki çogu ürün 12v onlardan taksam sıkıntı olır mu birde aynalara boyut olarak ne önerirsiniz? --1 dakika sonra eklendi-- Piyasadaki çogu ürün 12v onlar sıkıntı olır mu birde aynaya boyut olarak hangi boyutları önerirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın