Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46063 Ankara'ya geçmşi aylarda sık olarak geliyordum hatta kalıyordum Ama bu vakitlerde zor maalesef ilerde bir buluşma yapacağız o zaman hep beraber toplanırız en kötü Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46066 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. navigasyon u benim ön camda 4 aydır kullanıyorum.ısıtıcı ya yada yapıştırıcısına hiç bir şey olmadı..navigasyomu monte eden usta da hiç bir şey olmaz dedi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46068 navigasyon u benim ön camda 4 aydır kullanıyorum.ısıtıcı ya yada yapıştırıcısına hiç bir şey olmadı..navigasyomu monte eden usta da hiç bir şey olmaz dedi.. teşekkürler.. radyo bilgi ekranının üst kısmına yani camın orta kısmına mı taktınız..ben oraya düşünüyorum da.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46069 Bence olmaz. Çünkü Çok eski araÇlarda bile arka cam ısıtıcısı var ve arka cama yapıştırılan herhangibir vantuz vb. eşya bu ısıtıcıyı etkilemiyor. teşekkürler...umarım olmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46077 teşekkürler.. radyo bilgi ekranının üst kısmına yani camın orta kısmına mı taktınız..ben oraya düşünüyorum da.. doğrudur tam olarak oraya taktım.yalnız bizim burası çok soğuk ve ön cam bazan içerisi buzlanıyor.ama hala yapıştırıcısına bir şey olmadı..dün Gece ERZURUM da hava -33 derece idi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46081 Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Ankara'da olunca oluyo mu yaw? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46094 doğrudur tam olarak oraya taktım.yalnız bizim burası çok soğuk ve ön cam bazan içerisi buzlanıyor.ama hala yapıştırıcısına bir şey olmadı..dün Gece ERZURUM da hava -33 derece idi.. duyuyoruz haberlerden Allah yardımcınız olsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_46095 Ankara'da olunca oluyo mu yaw? yanlış anlamışsın benim arabaya takılacak..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46097 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Ben de aracı aldığımdan beri kullanıyorum navigasyon cihazını ve herhangibir sorunla karşılaşmadım. Sabitlemedim ama, vantuzuyla tutturdum. Sadece bir kere pııtttt diye düştü o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46187 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. öncelikle navigasyonunuz hayırlı olsun . ön cam ısıtıcısı bir süre sonra kendini kapatıyor zaten ve navigasyonun vantuzuna da hiç birşey olmaz merak etmeyin rahat rahat kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46190 öncelikle navigasyonunuz hayırlı olsun . ön cam ısıtıcısı bir süre sonra kendini kapatıyor zaten ve navigasyonun vantuzuna da hiç birşey olmaz merak etmeyin rahat rahat kullanın açıkcası bu cevaplarla karabulutlarım dağılıyor....teşekkürler.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın