Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl comment_424103 2006 model ford focusumun motorunu yaptırdım sonrasında usta turbo açmıyor Valf bozuk dedi Valf aldık taktı fakat Valf yine çalışmadı ölçük valfe elektrik gelmiyor. Usta kablo tesisatı söküp hangi kabloların valfe gittiğini bulacam dedi bunun şeması veya çözmesinin başka yolu yokmudur acaba valfe girişte vakum yapıyor fakat çıkışta vakum yapmıyor. Haziran 7, 20179 yıl Murat obuz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424121 5 saat önce, Murat obuz yazdı: bunun şeması var tabi ki. servise en azından IDSi olan bi yere gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl Yazar comment_424154 Tam açıklayabilirmisin İDİ bildiğim kadarıyla motor çeşidi. Tam açıklayabilirmisin İDİ bildiğim kadarıyla motor çeşidi. İDS yazdım tablet kendi düzeletmiş idi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424157 1 dakika önce, Murat obuz yazdı: Tam açıklayabilirmisin İDİ bildiğim kadarıyla motor çeşidi. IDS, İDİ değil ids bir yazılım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20179 yıl comment_424195 3 saat önce, Murat obuz yazdı: Tam açıklayabilirmisin İDİ bildiğim kadarıyla motor çeşidi. Tam açıklayabilirmisin İDİ bildiğim kadarıyla motor çeşidi. İDS yazdım tablet kendi düzeletmiş idi olmuş. Fordun arıza tespit yazılımı. IDSte doğrudan şema olmasada (başka bir yazılımda idi sanırım) ustayı doğru yönlendirecektir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın