Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20179 yıl comment_423419 Arkadaslar merhaba, Benim aracimda TCS olmayabilir mi? Gostergelerin ordaki bilgi ekranini kurcaliyorum kurcaliyorum TCS on off diye birsey bulamiyorum. Aracim patinaj cekermis gibi sanki ilk kalkislarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20179 yıl Solution comment_423420 Olamaz Çekiş Kontrol olarak yazması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423584 kapalı olsa bile kontak kapanıp açıldığında açılır. kapalı olduğu durumda göstergede uyarı lambası yanar. arıza olsa yine uyarı lambası yanar. devreye girdiğinde lambanın da yanıp sönmesi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl Yazar comment_423587 Cevaplariniz icin tesekkurler... kendimi pek bi cehalet icinde hissettim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423938 Arkadaslar merhaba, Benim aracimda TCS olmayabilir mi? Gostergelerin ordaki bilgi ekranini kurcaliyorum kurcaliyorum TCS on off diye birsey bulamiyorum. Aracim patinaj cekermis gibi sanki ilk kalkislarda. Araç nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20179 yıl comment_423939 Bir saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Araç nedir? Bunun için mobil tarayıcıdan girmeniz önerilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın